2789
عنوان

مشکل قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 83 پست
ممنونم ار لطفتون،عطرهایی که گفتین رو سفارش دادم نکته هایی که گفتین رو هم رعایت میکنم،انشالله که مفید ...

پس کل مطالبی که برات نوشتم رو خلاصه میکنم :
1- پرهیزات مهم ترین قسمت درمان  {اگر رعایت نکنی محاله درمان بشی}    {یه پرهیزات عمومی بود که برات گذاشتم و یه پرهیزات مخصوص خودت برای قلب که برات نوشتم}
2-دمنوش زعفران+عسل+گلاب هر شب یک لیوان قبل خواب {بغیر از ایام قاعدگی}     +  عطر زعفران در طول روز حداقل ده بار زیر بینی و روی لب بالا بزن {با فاصله نیم الی یک ساعت یکبار}
3-خوردن سه وعده غذایی ارده و شیره {یا ارده و عسل} در وعده شام در هفته   {در طول هفته هفت وعده شام داری سه وعده ش رو ارده بخور}   ارده رو از جای مطمئن بخر
4-میوه به هر روز بخور {اگر خود میوه به گیر نیاوردی - سویق به همیشه تو بازار هست  روزی سه قاشق ناشتا بخور}  سویق : به رو خشک میکنن پودر میکنن تف میدن میشه سویق ------- سیب هم خوبه            دمنوش به و سیب هم خوبه {به جای چایی استفاده کن}     ولی خوردن میوه ش یه چیز دیگه ست
5- از استرس دور باشید - مثبت اندیشی شدید رو شروع کنید {سه لیست 20 تایی بنویس>20تا از مواردی که بابت ش خداروشکر میکنی-20تا از توانایی ها و خوبی های و نکات مثبت خودت - 20تا از موفقیت های گذشته ت > این سه تا بیست مورد رو هر روز قبل و بعد خوابت تکرار کن}
6-از چربی حیوانی توی غذاهات استفاده کن {چربی گوشت-دنبه-روغن حیوانی}    آبگوشت-انواع خورشت و....
7-با هر وعده غذایی ت یک الی دو قاشق سرکه طبیعی انگور بخور
8- هر روز تکرار کن و تکرار کن و تکرار کن  >>>> خدایا شکرت که قلبم روز به روز سالم تر  سلامت تر و قوی تر میشه    این متن رو بنویس و هر روز تکرار ش کن

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
پس کل مطالبی که برات نوشتم رو خلاصه میکنم : 1- پرهیزات مهم ترین قسمت درمان  {اگر رعایت نکنی محا ...

هزار بار ممنونم عزیزم که اینهمه برام وقت گذاشتین و راهنماییم کردین،من شروع کردم و دارم خیلی از این موارد رو رعایت میکنم،به رو هم اضافه میکنم حتما اتفاقا خیلی هم دوست دارم ❤️ 

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستورات رو انجام دادی         چقدر بهتر شدی ؟       الان انتظار دارم اگر دستورات رو کامل انجام داده باشی بالای 70 درصد مسئله ت حل شده باشه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
دستورات رو انجام دادی چقدر بهتر شدی ؟ الان انتظار دارم اگر دستورات رو کامل انجام داده ...

سلام عزیزم خوبین؟ممنونم از پیگیریت،خیلی خیلی بهترم،الان در حدی هستم که فقط از یک هفته قبل از پریود کوبش و تندی تپش قلب دارم که اذیتم میکنه،معده م یکم به هم ریخته میسوزونه قفسه سینه و گلوم رو،وای واقعا در کل خیلی بهترم،ممنونم ازتون،کلا چیزای سرد رو خیلی خیلی کم کردم

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

کوبش و تندی تپش قلب قبل از پریودی رو قبلا هم داشتید > منظورم اینه که قبلا داشتید و الان کم شده و محدود به قبل پریود شده   یا اصلا نداشتید و تازگی بوجود اومده ؟
اینکه میگی خیلی خیلی بهترم > یعنی قبلا چه علائمی داشتی که کمتر شده یا ازبین رفته؟
کدوم عطر رو بصورت جدی و پشت سرهم زیر بینی ت میزنی؟    عطر رو خیلی جدی بگیر  مخصوصا عطر زعفران و بعد با اختلاف عطر نرگس

معده ت اذیتت می کنه و می سوزونه > منظورت اینه که ترش می کنی و اسید معده ت بالا میزنه و می سوزونه؟  > شب قبل خواب ، یک قاشق مرباخوری پودر زیره سیاه رو بریز داخل یه قابلمه کوچیک {یا شیرجوش} دو لیوان آب بریز روش و زیرش رو روشن کن {پودر زیره سیاه به دیواره های ظرف نچسبه اگر چسبید با قاشق جداش کن} > از این دو لیوان یک لیوان ش که بخار شد زیرش رو خاموش کن وقتی خنک شد > نیم ساعت الی یک ساعت قبل خوابت {موقعی که معده ت خالیه و یک ساعت قبل ش چیزی نخوردی} با یک قاشق عسل بخورش {وبعدش دیگه هیچی نخور} و بخواب {نیم الی یک ساعت قبل خواب برای این گفتم که ممکن دستشویی بگیره-دستشویی رو بری و بخوابی-وسط خواب بیدارت نکنه>بالاخره یه لیوان آبه}
این رو یه هفته هر شب تکرار کن > اگر خوب شدی که هیچ اگر نشدی  یک هفته دیگه ادامه بده         این درمان مشکل معده ست
راه دیگه ای هم داره  که معده تقویت بشه > مثلا قبل و بعد غذات حتما نمک بخور {به اندازه یک سوم قاشق مرباخوری} - می تونی قبل و بعد غذات همراه نمک آویشن هم بخوری که بسیار تقویت کننده معده ست - سیاه دانه هم می تونی قبل و بعد غذات بخوری
کلا یک دستور کلی برای درمان و تقویت معده هست {خوردن ترکیب پودر زنیان+آویشن+سیاه دانه قبل و بعد غذاست > ترکیب این سه تا به اندازه یک قاشق مرباخوری} خوردن نمک هم قبل و بعد غذا سر جاش هست {این ترکیب سه تایی رو قبل و بعد هر غذایی بخوری-حتی اگر غذای سنگین هضمی هم باشه -معده ت براحتی هضم ش می کنه چون داری با این سه تا تقویت ش می کنی}        حالا از بین این سه تا    می تونی آویشن و نمک ش رو باهم بخوری سیاه دانه هم قبل یا بعد یا همراه غذا{هربار 20تا دونه سیاه دانه}

دمنوش های آرامش بخش هم برای کنترل و ازبین بردن تپش قلب خیلی موثر  > مثل دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب (بادرنجبویه هم خوبه ولی همراه یکی از این دوتا) {موقع و قبل از تپش قلب ت بخور تا اعصاب قلب ت آروم بشه و تقویت بشه} ضمنا برای مغز هم آرامش بخشه {این دستور آقای دکتر خیراندیش}

پشت قلب رو {کتف پشت قلب - سمت چپ} بگو همسرت یا یه نفر ، برات روغن بماله {روغن کنجد یا بادام تلخ یا سیاه دانه} و 10 دقیقه ماساژ بده    هم ماساژ هم روغن مالی باعث تقویت قلب میشه  {این ماساژ و روغن مالی درمان تکمیلیه برای اینکه زودتر درمان بشی و حالت خوب بشه}

پس کل مطالبی که برات نوشتم رو خلاصه میکنم :1- پرهیزات مهم ترین قسمت درمان {اگر رعایت نکنی محاله درم ...

مورد هفتم > حتما باید سرکه طبیعی باشه {سرکه های توی بازار صنعتی هستند و طبیعی نیستند}   >  و اینکه یا دیگه سرکه نخور یا اگر خوردی یک قاشق می خوری و دوبرابرش روغن زیتون می خوری {یک قاشق سرکه دو الی سه قاشق بلافاصله بعدش ، روغن زیتون می خوری}
{اینو جدی بگیر - احتمالش هست سرکه معده ت رو اذیت کرده باشه - حتما همراه روغن زیتون بخور}

مورد هشتم رو روزی یک صفحه از روش توی یه دفتر بنویس - همچنین مورد پنجم رو حتما انجام بده

کلا یه ماه سرکه نخور تا معده ت قوی بشه

بعد یک ما هم اگر خوردی همراه ش حتما روغن زیتون بخور