2789
عنوان

مشکل قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 83 پست
یعنی من قلبم یواش میزنه مثلا ۵۵ میزنه یا ۶۰   آیا رقم قلبم کم هست؟

منم قلبم ۵۰ تا میزنه شما دکتر قلب نرفتین هیچوقت؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پرانول میخورم من کلا چقدر دکتر داری پیش یه نفر چرا نمیری فقط اینجور دیگه کامل در جریان روند درمانت ...

استرس میگیرم فقط پیش یه نفر برم پیش همشون میرم که مطمئن بشم نظر همه یکیه،خیلی مضطرب و استرسی شدم 😔

اخه بعضی وقتا حس میکنم اصلا ضربان نمیزنه از بس یواشه .  دور برم میبینم قلبشون ۱۰۰ میزنه  ۹ ...

اون عزیزم تعداد نبضشون هست این عددی که تو پست گفتن فرق داره با نبض شما باید ببینی تعداد نبض تو یه دقیقه چقدره وگرنه ef  کاری به نبض نداره

پرانول میخورم من کلا چقدر دکتر داری پیش یه نفر چرا نمیری فقط اینجور دیگه کامل در جریان روند درمانت ...

شمام تهرانی؟دکتر شما کیه؟

نه من نرفتم  گردش خون ام خیلی ضعیفه. مثلا ازمایش خون میدم  خون نمیاد تو رگا 😐😂 انگار ق ...

کم خونی اینا نداری؟غلظت خون نداری؟

استرس میگیرم فقط پیش یه نفر برم پیش همشون میرم که مطمئن بشم نظر همه یکیه،خیلی مضطرب و استرسی شدم 😔

من به دکتر خودم دارم 8ساله میرم هربار میخواد اکو بگیره میمیرم و زنده میشم تو پیش سه تا میری البته من دکترم کیست سینمو تشخیص داد زمان اکو رفتمم دیدم راست میگه 

داشت اکو میگرفت به پلو بودم اومد پراب رو ببره زیر خوب دیگه خودت میدونی چیکار میکنن بعدش گفت برو پیش فلان جراح گفتم چرا گفت کیست حس کردم زیر دستم رفتم دیدم راست گفت ولی خداروشکر چربی بود

من به دکتر خودم دارم 8ساله میرم هربار میخواد اکو بگیره میمیرم و زنده میشم تو پیش سه تا میری البته من ...

الهی شکر که چیز خاصی نبوده،آره راست میگی باید یکیشون رو انتخاب کنم و همیشه برم پیش همون،شما چندوقت یکبار چکاپ انجام میدی؟

من ۶ ماهه هستم فعلا قبلا ۳ ماهه بودم

به من یه دکترم میگه ۶ ماه یبار بیا یه دکترم میگه سالی یبار،نمیدونم حرف کدومو پیش برم

به من یه دکترم میگه ۶ ماه یبار بیا یه دکترم میگه سالی یبار،نمیدونم حرف کدومو پیش برم

برای همین پیش یکی برو من دکترم خیلی معروف نیست خیلی هم راحت نیستم خودش مرده منشیش هم مرد هست بدبختی یه بارم به خود دکتر گفتم واسه نوار حداقل خانم بیا ید دیگه حالا اکو میگیم دکتر هستید ولی نوار دیگه منشی نگیره ولی بازهم چون ازش راضی هستم و تو این مدت دیگه حمله یا درد شدید نداشتم پیشش ادامه دادم