2789
عنوان

مشکل قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 83 پست
اوکیه گل نگران نباش

قربونت بشم مرسی،آره همه دارن میگن تو رنج طبیعیه به خدا از دیشب تا الان از نگرانی دیوونه شدم خثبه اینجا هست آدم از چهار نفر میپرسه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
قربونت بشم مرسی،آره همه دارن میگن تو رنج طبیعیه به خدا از دیشب تا الان از نگرانی دیوونه شدم خثبه این ...

بابا خب این چ کاریه با خودت میکنی 

ایشالا همیشه سلامت باشی قشنگم اینقدر هم ب خودت استرس وارد نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افتادگی دریچه میترال دارم باید هم عمل میکردم و نکردم

منم پرولاپس دریچه میترال دارم ولی گفتن هیچ اشکالی خداره و بیشتر خانوما دارن،مال شما خیلی زیاده مشکلش؟انشالله خوب میشی بدون عمل

بابا خب این چ کاریه با خودت میکنی  ایشالا همیشه سلامت باشی قشنگم اینقدر هم ب خودت استرس وارد ن ...

فدات بشم،انشالله همیشه تا آخر عمر سلامت باشه تنت،آخه من خیلی سختی و مریضی کشیدم تو عمرم،خیلب از مریضی ها میترسم دیگه 😔

ممنون عزیزم ایشالا دکترت کی هست کدوم شهری؟

من تهران هستم،یک بار عمل قلب شدم تو ۲۲ سالگی،سوراخ داشت قلبم،همیشه چکاپ قلب میرم ولی هیچوقت به این عددها دقت نکرده بودم این بار یهو نشستم تفسیر کردم خودمو بردم تا قبرستون 😔 دکترم دکتر قربانی شریف و دکتر لنگرودی و دکتر مهدیار هستن،پیش همشون میرم همیشه،تو هم گاهی تپش قلب داری؟

من تهران هستم،یک بار عمل قلب شدم تو ۲۲ سالگی،سوراخ داشت قلبم،همیشه چکاپ قلب میرم ولی هیچوقت به این ع ...

پرانول میخورم من کلا

چقدر دکتر داری پیش یه نفر چرا نمیری فقط اینجور دیگه کامل در جریان روند درمانت هم هست