2777
2789

سلام دوستان دوستان راهنمایی کنید چیکار با مادرشوهرم ممنون

من۲۲سالمه خانواده مذهبی اصیل هستم تو شهرمون و سرشناس متاسفانه ازدواج ب اجبار پدرم عمه هام بود فامیل پدریم هستن همسرم 

از وقتی ازدواج کردم زندگی زهرمارم کرده اولاش سر لباس پوشیدن راه رفتنم خانواده اینطوری فلان هستن دوسال اول زندگی نذاشت برم خونه پدرم هرکی هم اومد خونه مهمون ردش کردن نه گذاشت جایی برم همیشه میدیم مادر شوهرم داره تو گوش شوهرم میخونه با خواهر شوهرم برو دعوا کن باهاش برو اذیتش کن وو چند باری دعوا کردم با همسرم درست کنه رفتاراش اما جواب نداد گفت تو باردار نمیشی اینا اینطوری میکنن بعد دوسال من حامله شدم دوقلو مادرشوهرم یه کاسه ابم دستم نداد شوهرم وقتی چیزی میخورد پایین جلوش میگرفت وسایل میگرفت میگفت برو از عمد کباب درس میکرد بوش ب من میداد تو یه آپارتمان بودیم مادرمم مریض بود خیلییی یه پام خونه مادرم یه پام خورد. نه خودمون عصر میمومدم غذا درس میکردم برا پسرش همه کارای خونمم انجام داده بودم نزدیک عید بود اخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر من اینه که وقتی میخاین یه زندگی مشترک خوب و اروم داشته باشین حداقل4ساعت هم از خانواده خودتون هم ...

ما ۴ ساعت فاصله داریم انقدر دهنم ازاده میخواین بریم نزدیک ۱ساعتو نیم فاصله هست از الان غصه دارم 

نظر من اینه که وقتی میخاین یه زندگی مشترک خوب و اروم داشته باشین حداقل4ساعت هم از خانواده خودتون هم ...

فاصله هم داشته باشی میان چندروز چندروز میمونن گند میزنن به حریم خصوصی و اعصابت!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بعدا بخاطر خون ریزی داشتم دکتر منع کرد یه همسرم گفت بمونم خون مادرشوهرم من قبول نمیکردم ب هیچ وجه اما مادرشوهرم با زبون.چرب نرمش گفت بزاره بمونم ووو 

من یه هفته بیشتر نتونستم دوام بیارم صبح یه لیوان شیر میداد میگفت همین باید بخوری و بعد میگفت شب شوهرت بیاد خودش غذا درس کنه برات شوهرمم ساعت ۱۱شب می اومد برگشت میگه بهش نهار درس میکنم نمیخوره میگه اینجوری اونجوریه اقا بخدا قسم اصن نهار نمی ذاشت برام من از ضعف زیادی رو ب مود میشدم 

ما ۴ ساعت فاصله داریم انقدر دهنم ازاده میخواین بریم نزدیک ۱ساعتو نیم فاصله هست از الان غصه دارم  ...

باز یک ساعت و نیم از ۱۰دیقه یه ربع خیلی بهتره

یااینکه تو یه ساختمون باشی واقعا بهتره

من خودم مجردم

ولی از مامانبزرگ مادری و پدری یک ساعت دوریم

چنان ارامشی داریم که نگو هیچوقت دخالتشون نبوده

حالا اوایل که من بچه بودم شاید بوده درجریان نیستم

ولی درکل یه روز بخام ازدواج کنم جزو شرطای اولیم اینه که یه شهرو میگم که بین4تا6ساعت دورتر از مامان باباهای جفتمون باشه

خیلیم خانوادمو دوست دارما

ولی زندگی مشترک اینجوریه که دورتر باشی دخالتا و دعواها خود به خود خیلی کمترهههه

فاصله هم داشته باشی میان چندروز چندروز میمونن گند میزنن به حریم خصوصی و اعصابت!

چقد میخان بیان؟چندروز؟چندبار؟

فوقش ماهی یه بار بیان دوروز بمونن

باز بهتر ازینه که هرروز باشن

درکل نمیشه خانواده‌ها رو حذف کرد

با دور شدن فقط حضورشون کمتر تو زندگی مشترک هست