2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زندگیمو داره نابود میکنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 46 پست
خیلی خانواده مهمه.بیشتر رو انتخابت احتیاط کن که وابسته و بچه ننه نباشه.خانوادش سطح پایین نباشن.منظور ...

اره از نظر منم وقتی ازدواج میکنی هم با خانوادش هم با پولش هم با تحصیلاتش هم با همه جزییاتش داری ازدواج میکنی خیلی مهمه همه چی

استقلال نداشتن واقعا بده چشم حتما رو این موارد دقت میکنم

فعلن که سنم کمه۲۰سالمه

ولی ممنون از راهنماییتون حتما مواردی که گفتینو یادم میمونه که انتخاب بهتری داشته باشم🌱❤️

حالا که پدرت پشتته بچه ها و بذار پیش شوهرت و برو خونه پدرت.بگو تا خونه مستقل نگیری برنمیگردم.بهش فشا ...

مادر شوهرم بیوه  هست ۵۹سالشه شوهرم بخاطر همین نمیتونه ولش کنه میگه فامیل حرف در میارن مادر شوهرم از این موضوع نهایت استفاده میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره از نظر منم وقتی ازدواج میکنی هم با خانوادش هم با پولش هم با تحصیلاتش هم با همه جزییاتش داری ازدو ...

واقعا همینه👍قربونت عزیزم بهترینا برات اتفاق بیفته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مادر شوهرم بیوه  هست ۵۹سالشه شوهرم بخاطر همین نمیتونه ولش کنه میگه فامیل حرف در میارن مادر شوهر ...

بشین با شوهرت اتمام حجت کن بگو از این اوضاع خسته ای و تهدید کن به جدایی و یکم با هرچی ازش میترسه بترسونش و بگو صبر منم حدی داره.بگو حمایتم نکنی میرم.شاید فرجی شد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اره از نظر منم وقتی ازدواج میکنی هم با خانوادش هم با پولش هم با تحصیلاتش هم با همه جزییاتش داری ازدو ...

گلم اگه میخوای ازدواج کنی یه سال باهاش با خانواده اش رفت امد کن تا بشناسیش حرف یه عمره مث من خودت تو وارده خانواده سمی نکن 

گلم اگه میخوای ازدواج کنی یه سال باهاش با خانواده اش رفت امد کن تا بشناسیش حرف یه عمره مث من خودت تو ...

فعلن نه عزیزم حقیقتا الان توانایی جنگیدن با قوم شوهر و خوده شوهرو تو سن۲۰سالگی درخودم نمیبینم

هروقت بالغ تر شدم و توانایی مدیریت یه زندگی رو داشتم ازدواج میکنم

چشم،حتما

ممنون بابت راهنماییتون❤️