2777
2789
عنوان

سقط جنین

370 بازدید | 44 پست

ناخواسته حامله شدم بعد مستاجریم و تازه عروسی کردیم چند ماهه 

بعد شوهرم میگه سقط کنیم الان شرایطش نداریم نمتونیم نگه داریم و اینجور چیزا 

بعد من دلم نمیاد سقط کنم اولین بارداریمه ریسکش بالاس بعد دیگه خدا خودش اینجوری صلاح دونسته ولی شوهرم قبول نمیکنه 

ب نظر شما باید چیکار کنم سقط کنم یا چی

به نظرم سقط نکن

منم چند ماهه عروسی کردم ولی نگه داشتم

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سفط نکن 

اونی که داده روزیشم میده

از کجا میدونی  چند سال دیگ وضع مالیت خوب میشه یا بچه دار میشی

به دیر و زود عروسیت فک نکن

به این فک کن یه نینی خوشگل میاد که همه حسرت میکشن

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

با شوهرت صحبت کن

سقط خیلی بده زن نابود میشه

همش عذاب وجدان داری رخمت نابود میشه 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سفط نکن  اونی که داده روزیشم میده از کجا میدونی  چند سال دیگ وضع مالیت خوب میشه یا بچ ...

ب شوهرم میگم ممکنه نازایی بیاره میگه نازایی بهتر از اینه الان تو این شرایط بچه دار شیم مستاجریم چون یکمم خرج اول زندگی زیاده 

ب شوهرم میگم ممکنه نازایی بیاره میگه نازایی بهتر از اینه الان تو این شرایط بچه دار شیم مستاجریم چون ...

بگو روزیش با خودش میاد دوست من باردار شد چند ماه بعد یظور خیلی عجیب خونه خرید 

شوهرش کار خوب پیدا کرد

همش میگ روزی یچم یوده