2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 44 پست
شوهرم دعوا نمیکنه فقط میگه خودت شرایط ببین دیوونه بازی در نیار الان خونه نداریم تازه عروسی کردیم اول ...

یسوال 

شما خدایی؟؟؟

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن استغفرالله  میترسه فقط

پس نترس 

بسپار به همونی که بهت داده توکل کن بهش

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
شوهرم دعوا نمیکنه فقط میگه خودت شرایط ببین دیوونه بازی در نیار الان خونه نداریم تازه عروسی کردیم اول ...

اینا رو باید حین ر ا ب ط ه یادش می بود  نه حالا که  کار از کار گذشته ......کلا هر کی نمیخواد باید سفت  و سخت حواسشو جمع کنه   بعد اینکه  اتفاق افتاد هیچ راه خلاصی ازش نیست .... 

گناه قتل یه نسل رو گردن خودت ننداز 

میخواستم قرص بخورم ک اونم قرصو گرفتم ولی ب دلم افتاد نخورم نتونستم بخورمش

وقتی زایمان کردی بسلامتی حتما کا ندوم استفاده کنید.تا یوقت خدایی نکرده دوباره باردار نشی

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

وقتی زایمان کردی بسلامتی حتما کا ندوم استفاده کنید.تا یوقت خدایی نکرده دوباره باردار نشی

بابا همیشه استفاده میکنم بعضی اوقات بدون جلوگیری رابطه داریم ک اونم بعدش قرص اورژانسی میخورم ولی اون روز قرص گرفتم نتونستم بخورم ب دلم بد اومد