2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 44 پست

توروخدا سقط نکنی ناخاسته بوده حمکتی داشته حتما خدا خودش روزی رو میرسونه...بخدا سقط جنین مساوی با کشتن بچه خودته

نگهش دار خدابزرگه درست میشه

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب شوهرم میگم ممکنه نازایی بیاره میگه نازایی بهتر از اینه الان تو این شرایط بچه دار شیم مستاجریم چون ...

دوست نداشتم اینو بگم ولی منم ۵ شال پیش مرتکب اشتباه شدم و سقط کردم🥺🥺

نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم نکن

چند ماهه اقدامم ولی ..😢😢

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
توروخدا سقط نکنی ناخاسته بوده حمکتی داشته حتما خدا خودش روزی رو میرسونه...بخدا سقط جنین مساوی با کشت ...

من اون روز ک رابطه بدون جلوگیری داشتیم قرص گرفتم بخورم ولی ب دلم افتاد نخورم گفتم ن نمیخام قرص هنوزم نگه داشتم 

میگم خود خدا اینجوری خواسته 

سقط نکن من ماه اول عروسی ناخواسته باردار شدم حتی چند جاهم رفتیم برامشاوره سقط ولی پشیمون شدیم و نگهش داشتیم 

چند سال بعد از زایمانم تصمیم گرفتیم یه بچه دیگه داشته باشیم ولی بیشتر از ۷سال گذشته ومن بدون هیچ علتی دیگه باردار نشدم حتی ای وی اف هم کردم و نشد 

اگه بچه اولمو سقط کرده بودم بیچاره میشدم و هیچوقت مادر نمیشدم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من اون روز ک رابطه بدون جلوگیری داشتیم قرص گرفتم بخورم ولی ب دلم افتاد نخورم گفتم ن نمیخام قرص هنوزم ...

خب خودت نخوردی دیگ

من قرصم خورده بودم

واقعا خودت خاستی خرابش نکن

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
من اون روز ک رابطه بدون جلوگیری داشتیم قرص گرفتم بخورم ولی ب دلم افتاد نخورم گفتم ن نمیخام قرص هنوزم ...

کار خدا بی حکمت نیست شاید زندگیتون با ی بچه خوشبخت و شادتر بشه...نگهدار خاهر گلم

توررروخدا توروبه جون هرکی دوس داری اینکارو نکن یه نفرو میشناسم توشرایط شمابودومیوباردارشد شوهرش شغل مناسبی نداشت هی گفت ندارموبندازش وازبس گفت اینکاروکردروزبه روز وضعشون بدتر شد تااینکه نقل مکان کردن یه شهردیگه بازخدا یه گوگولی خداخواسته بهشون داد وناخواسته باردارشد اینبارگفت خدایاخودت دادی خودتم روزیشو بده اینباراصلا سقط نمیکنم جلوشوهرشم وایسادگفت هررکارمیخوای بکن کن قاتل نیستم .اینبارمحکم وایساد ببین ازروزی که دخترشون به دنیااومده زندگیشون ازاین رو به اون روشده خدا قشششنگ داره روزی اون بچه رو میده هم کاروبارشوهره خوب شده هم ماشالله وضع مالیشون وهممه چی.یه کم محکم باش شوهرت هرررکاری کنه دعواکنه یا هرچی مطمئن باش طلاقت که نمیده.فقط محکم جلوش وایسا مخصوصا که بچه اولتم هست اون آدمه چغندرکه نیس

توررروخدا توروبه جون هرکی دوس داری اینکارو نکن یه نفرو میشناسم توشرایط شمابودومیوباردارشد شوهرش شغل ...

شوهرم دعوا نمیکنه فقط میگه خودت شرایط ببین دیوونه بازی در نیار الان خونه نداریم تازه عروسی کردیم اول ازدواجع شرایط مالی در نظر بگیر 

وگرنه نمیگه نداریم و اینا 

شغلشم خوبه خداروشکر 

میترسه نمتونیم از پس آینده بربیایم

خاهرم ی دختر داره ۹سال پیش باز حامله شد این احمق تو ۸ماهگی قرص خورده بود یدفع بردنش بیمارستان خوب شد بچشم بدنیا اومد ی دختر ک اینقدر خوشگل بود ک نگووو ولی متاسفانه قرص تاثیر گذاشته بود روی کبد بچه و بعد۳۸روز فوت کرد خاهرم اینقدر گریه کرد ک نگوووو...ی شب خاب دیده بود ک ی جای سرسبز بوده ک ی دختر بالباس سفید اومده بود دستشو گرفته بود و مادر صداش زده بود میخاست دیوونه بشه خاهرم بخدا

دعا کنین زود خونه دار شیم اون موقع منم راحت میشم

خدا بزرگه با تلاش امدیگه میتونی خونه رو داشته باشین زندگی اولش سخته ولی باتلاش ایشالا صاحب خونه ام میشین