2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
منم دوستی ندارم عشقم همین شماها هستین توی سایت دوستام♥♥♥♥♥♥♥♥ اگه سایت دیگه نباشه چی؟! 😑

اره واقعا حسابی تنها میشم بدتر 

اینجا ک شمارو دارم دلم میگیره اینجا پلاسم😂😂

قربونتون برم 😘❤️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارازلا باز اینجا جمعین ک.....آنه...اوج اسمان...پشمک.... چخبره،🤣🤣

داری ب  زنای هوتی و رفیقاش توهین میکنی ؟شوشومو صدا کنم ؟😂🔪  

@اوج_آسمان  

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اره پیج اینستاگرام اش همینه

اها

حیف که اینستا ندارم وگرنه زیر تمام پستاش فحش بارونش میکردم😏

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منم همینطور تنهام😔 خدانکنه زیبا♥♥😘😘

خااااک برسر این مردای بی عرضه کنن ک نمیان زن بگیرن 😂😂😂

یکین نیس مارو از تنهایی دراره البته ازون ریشی بازوییاش

منم دوستی ندارم عشقم همین شماها هستین توی سایت دوستام♥♥♥♥♥♥♥♥ اگه سایت دیگه نباشه چی؟! 😑

منم؟؟🥺

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

پیج شوشو =@hootanshakiba بفرمایید😂😂

خودشو صدا کن بیاد دشوریه فک کنم😂😂😂😂

اره اونم منتظر نشسته تو بهش فحش بدی بره گریه کنه😏

کاری باگریه اون ندارم گریه فناش برام مهمه😏

نمیخوام بابا😂 برن ور دل ننه شون😒

ازون ریشی بازویای درس حسابیا حیفه هااا😂😂

خودم دهن ننشو سرویس میکنم💃💃

تو ام🤗♥ ولی به هوتن چیز نگو😔😑

😍🧡

منکه میدونی از شوخی میگم جدی که نیستن حرفام😂