2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
بله بله بیشرف 😂😂

داری ب هوی اوج آسمان توهین میکنی؟  🔪

@اوج_آسمان  

شو شو رم صدا کن 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
داری ب هوی اوج آسمان توهین میکنی؟   🔪 @اوج_آسمان     شو شو رم صدا کن

🤣🤣🤣دوتاتون بیشرفین

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی این حرف😑😑🗡🗡بی ادب @زن_ممدقولی     @hootanshakiba اینم پیج هوتن الان م ...

واقعا پیجشه😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یعنی چی این حرف😑😑🗡🗡بی ادب @زن_ممدقولی     @hootanshakiba اینم پیج هوتن الان م ...

کورع هر خوت داداش😂😂😂❤️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نبودی ببینی کولاک کردم این چند روز عکسای شیک هوتن رو گذاشتم تو تاپیکم اصن یه وضعی....... 🤣🤣♥♥ د ...

جمتون جم بود فقط منتون کم بود😂😂😂

عزیزم منم بخدا وابسته شدم دیگه ❤️❤️😘

میترسم منو بادت بره  بری که بری........ 😑

وایی بخدا امروز با خودم فک کردم سایت درست نشه چیکار کنم خداحافظی نکردم دو ساعت سیمکارتو عوض کردم  رمز برام بیاد 

ن عزیزم هستم من موندگارم اینجا من ک تنهام دوستم ک ندارم اونجوری فقط شماهایین❤️

حالا بهت میگم کجا گذاشتم  صبر کن اره گلمون کم بود🤗♥

یاد بهتاش افتادم ک زنداییشون کم بود😂😂

عزیزی ❤️😘

وایی بخدا امروز با خودم فک کردم سایت درست نشه چیکار کنم خداحافظی نکردم دو ساعت سیمکارتو عوض کردم &nb ...

منم دوستی ندارم

عشقم همین شماها هستین توی سایت دوستام♥♥♥♥♥♥♥♥

اگه سایت دیگه نباشه چی؟! 😑

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨