2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
بله بله بیشرف 😂😂

داری ب هوی اوج آسمان توهین میکنی؟  🔪

@اوج_آسمان  

شو شو رم صدا کن 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
داری ب هوی اوج آسمان توهین میکنی؟   🔪 @اوج_آسمان     شو شو رم صدا کن

🤣🤣🤣دوتاتون بیشرفین

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی چی این حرف😑😑🗡🗡بی ادب @زن_ممدقولی     @hootanshakiba اینم پیج هوتن الان م ...

واقعا پیجشه😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یعنی چی این حرف😑😑🗡🗡بی ادب @زن_ممدقولی     @hootanshakiba اینم پیج هوتن الان م ...

کورع هر خوت داداش😂😂😂❤️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نبودی ببینی کولاک کردم این چند روز عکسای شیک هوتن رو گذاشتم تو تاپیکم اصن یه وضعی....... 🤣🤣♥♥ د ...

جمتون جم بود فقط منتون کم بود😂😂😂

عزیزم منم بخدا وابسته شدم دیگه ❤️❤️😘

میترسم منو بادت بره  بری که بری........ 😑

وایی بخدا امروز با خودم فک کردم سایت درست نشه چیکار کنم خداحافظی نکردم دو ساعت سیمکارتو عوض کردم  رمز برام بیاد 

ن عزیزم هستم من موندگارم اینجا من ک تنهام دوستم ک ندارم اونجوری فقط شماهایین❤️

حالا بهت میگم کجا گذاشتم  صبر کن اره گلمون کم بود🤗♥

یاد بهتاش افتادم ک زنداییشون کم بود😂😂

عزیزی ❤️😘

وایی بخدا امروز با خودم فک کردم سایت درست نشه چیکار کنم خداحافظی نکردم دو ساعت سیمکارتو عوض کردم &nb ...

منم دوستی ندارم

عشقم همین شماها هستین توی سایت دوستام♥♥♥♥♥♥♥♥

اگه سایت دیگه نباشه چی؟! 😑

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨