2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 376 پست
کدوم پسره

ب اوج آسمان گفته بودم 

بهم پیشنهاد داد جدی نشده بود 

بعدش رفیقم گف رفیقش گفته پشیمون شدم بهش بگو 

منم بهش وابسته نشدم بیخیال 

ولی اعصابم خورد شد ک چرا خودش بهم پیام نداد منم پیام دادم بهش گفتم عکسامو پاک کنه خطمم عوض کردن 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب اوج آسمان گفته بودم  بهم پیشنهاد داد جدی نشده بود  بعدش رفیقم گف رفیقش گفته پشیمون شدم ...

@اوج_آسمان بخون💔

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
شاید پشیمون نشده رفیقش دروغ گفته باهاش حرف زدی؟

پیام دادم بهش شبم پیام دادم جوابمو نداده بود تاپیک قبلم هس 

پیام دادم گفتم من ک خوب نمیشناسمت وابسته ت نشدم ولی کاش مثه ی مرد خودت  حرفتو میزدی بدم اومده ک از دیگران بشنوم پشیمون شدی

ناراحت نباش 🫠💔

اولش یکم ناراحت شدما 

ولی از دست خودم خیلی اعصابم خورده کاش از همون اول باهاش حرف نمیزدم 

چون روزع فکرمو درگیر کرده بود 

امروز خوبم 

ولش کن اسکلو لیاقت نداشته

بیخیال 

😂تورم کاربریت یادم رفته بود  ببخشید عزیزم  توان عزیز دلمی😘😘❤️

😁😂🧡دیگه یادت نرهاااا

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

😁😂🧡دیگه یادت نرهاااا

زن _ممدقلی نعع اصلا😂😂❤️

زن _ممدقلی نعع اصلا😂😂❤️

زن_ممدقولی☹️😒

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

زن_ممدقولی☹️😒

عک هی ندیدم لامصب😂😂

قولی آها 😂😂🤦‍♀️

عک هی ندیدم لامصب😂😂 قولی آها 😂😂🤦‍♀️

بله بله بیشرف 😂😂