2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
منم دوستی ندارم عشقم همین شماها هستین توی سایت دوستام♥♥♥♥♥♥♥♥ اگه سایت دیگه نباشه چی؟! 😑

اره واقعا حسابی تنها میشم بدتر 

اینجا ک شمارو دارم دلم میگیره اینجا پلاسم😂😂

قربونتون برم 😘❤️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارازلا باز اینجا جمعین ک.....آنه...اوج اسمان...پشمک.... چخبره،🤣🤣

داری ب  زنای هوتی و رفیقاش توهین میکنی ؟شوشومو صدا کنم ؟😂🔪  

@اوج_آسمان  

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اره پیج اینستاگرام اش همینه

اها

حیف که اینستا ندارم وگرنه زیر تمام پستاش فحش بارونش میکردم😏

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منم همینطور تنهام😔 خدانکنه زیبا♥♥😘😘

خااااک برسر این مردای بی عرضه کنن ک نمیان زن بگیرن 😂😂😂

یکین نیس مارو از تنهایی دراره البته ازون ریشی بازوییاش

منم دوستی ندارم عشقم همین شماها هستین توی سایت دوستام♥♥♥♥♥♥♥♥ اگه سایت دیگه نباشه چی؟! 😑

منم؟؟🥺

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

پیج شوشو =@hootanshakiba بفرمایید😂😂

خودشو صدا کن بیاد دشوریه فک کنم😂😂😂😂

اره اونم منتظر نشسته تو بهش فحش بدی بره گریه کنه😏

کاری باگریه اون ندارم گریه فناش برام مهمه😏

نمیخوام بابا😂 برن ور دل ننه شون😒

ازون ریشی بازویای درس حسابیا حیفه هااا😂😂

خودم دهن ننشو سرویس میکنم💃💃

تو ام🤗♥ ولی به هوتن چیز نگو😔😑

😍🧡

منکه میدونی از شوخی میگم جدی که نیستن حرفام😂