2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب اینم مث ماکارونیه چ فرقی میکنه

نه خیلی با هم فرق دارن. تنها اشتراکشون شکل رشته‌ایه.

ماکارونی رو با آرد سمولینا درست میکنن ولی نودل از آرد برنج یا خمیر فطیره. تو همون خمیر فطیر کلی آلودگی ممکنه وارد بشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

آره با ماکارونی فرق می کنه ولی خب قیافتن مثه اونه

ولی فکن ماکارونی به اون خوشمزگیییی🥲

میشه با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کنی؟🥹 من یه دختر شاد و هنرمندم😌🥰💕 درون من پر هنر بود ولی...
کلا ایرانیش با مال کره ای متفاوت  براونا خیلی خوشمزه تزه

مال اونا خیلی گرونه بابا ،من خوردم ازش مزه خاصیم نمی ده خیلیم تنده یه سسه تند داشت خدا شاهده یه ذره کم ریختم داخل ،اتیش گرفتم اون شد آخرین بار 😂

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

حالا نه اینکه همه چیزمون پاک و سالمه فقط ضرر نودل مونده بود،نه تنها ایران بلکه کل دنیا محصولاتی که تولید میشه ضرر داره از روغن و گوشت و مرغ بگیر تا همین نودل و چیپس و پفک،اگه بخوایم به این چیزا فکر کنیم هیچی نباید بخوریم که،تهش مردنه دیگه که بالاخره راه رفتنی رو باید رفت حالا چه دو روز زودتر با نودل چه دو روز دیرتر بی نودل،انقدر سخت نگیرید

بلندترین فریاد من سکوت من است...
حالا نه اینکه همه چیزمون پاک و سالمه فقط ضرر نودل مونده بود،نه تنها ایران بلکه کل دنیا محصولاتی که ت ...

آفرین دمت گرم

ما ضرری ندیدم ازش  وحشتناک خونه ما خورده میشه...

منم تازگیا بهش اعتیاد پیدا کردم ،لعنتی اولش حس خاصی نداشتم ولی الان دوس دارم هی بخورم ازش