2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا خب اینم مث ماکارونیه چ فرقی میکنه

نه خیلی با هم فرق دارن. تنها اشتراکشون شکل رشته‌ایه.

ماکارونی رو با آرد سمولینا درست میکنن ولی نودل از آرد برنج یا خمیر فطیره. تو همون خمیر فطیر کلی آلودگی ممکنه وارد بشه.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

آره با ماکارونی فرق می کنه ولی خب قیافتن مثه اونه

ولی فکن ماکارونی به اون خوشمزگیییی🥲

میشه با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کنی؟🥹 من یه دختر شاد و هنرمندم😌🥰💕 درون من پر هنر بود ولی...
کلا ایرانیش با مال کره ای متفاوت  براونا خیلی خوشمزه تزه

مال اونا خیلی گرونه بابا ،من خوردم ازش مزه خاصیم نمی ده خیلیم تنده یه سسه تند داشت خدا شاهده یه ذره کم ریختم داخل ،اتیش گرفتم اون شد آخرین بار 😂

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

حالا نه اینکه همه چیزمون پاک و سالمه فقط ضرر نودل مونده بود،نه تنها ایران بلکه کل دنیا محصولاتی که تولید میشه ضرر داره از روغن و گوشت و مرغ بگیر تا همین نودل و چیپس و پفک،اگه بخوایم به این چیزا فکر کنیم هیچی نباید بخوریم که،تهش مردنه دیگه که بالاخره راه رفتنی رو باید رفت حالا چه دو روز زودتر با نودل چه دو روز دیرتر بی نودل،انقدر سخت نگیرید

بلندترین فریاد من سکوت من است...
حالا نه اینکه همه چیزمون پاک و سالمه فقط ضرر نودل مونده بود،نه تنها ایران بلکه کل دنیا محصولاتی که ت ...

آفرین دمت گرم

ما ضرری ندیدم ازش  وحشتناک خونه ما خورده میشه...

منم تازگیا بهش اعتیاد پیدا کردم ،لعنتی اولش حس خاصی نداشتم ولی الان دوس دارم هی بخورم ازش