2777
2789

بچه های من عاشقشن 😢🤦🏼‍♀️

ای سرنوشت !  💔💔 از تو به کجا میتوان گریخت ؟  من راه آشیان خود از یاد بردم  ..یک دم مرا به گوشه ای رها مکن .. با من تلاش کن  تا بدانم نمرده ام  🖤🖤بین سختی های زندگی گاهی به آنکه همیشه باهات بوده بگو:غمی هم اگر هست تو دلخوشی منی ....(H)
یه جورش اومده لیوانی خیلی خوشمزس ،تمی دونم شاید به مذاق منم اینجوری اومده 😂

واقعا چه مزه ای🤔 تنها مزه هایی که من شهر ما پیدا میشه مرغ و سبزیجاته  

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا انقد گیر دادید به غذایی که نه خوشمزه ست نه سیر میکنه؟ خب یه چیز بهتر بخورید

نمی دونم والا🥲تازگیا یه جور لیوانیش رو کشف کردم خیلی مزش خوبه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

نودل غذا نیست به نظرم فقط به درد مجردا دانشجوها و فقرا میخوره که از سراجبار فقط بخوان شکمشون رو سیر کنن با هرچی بخوای مخلوط کنی مهم اینه که خودش خاصیت نداره مگه پاستا یا برنج قحطه نودل میخورین؟؟؟؟؟؟

نودل غذا نیست به نظرم فقط به درد مجردا دانشجوها و فقرا میخوره که از سراجبار فقط بخوان شکمشون رو سیر ...

مامانمم همینو میگه😂

وا خب اینم مث ماکارونیه چ فرقی میکنه

وای نه نودلو با ماکارانی مقایسه نکنید 

چطوری دلتون میاااااد

میشه با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کنی؟🥹 من یه دختر شاد و هنرمندم😌🥰💕 درون من پر هنر بود ولی...
آره امتحان کن  مشتریش میشی😂 هو شف اسمشه ،کاش هیچ وقت پیداش نمی کردم

کدوم طعمش

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ما ضرری ندیدم ازش 

وحشتناک خونه ما خورده میشه...

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

وای نه نودلو با ماکارانی مقایسه نکنید  چطوری دلتون میاااااد

آره با ماکارونی فرق می کنه ولی خب قیافتن مثه اونه