2777
2789
عنوان

خواهش میکنم سرزده خونه کسی نرید!!!

296 بازدید | 15 پست

من از دیروز فشارم پایین بود و سردرد شدید داشتم صبح زودم رفتم آزمایشگاه نیومدم تاساعت ی ربع به ۱۲دیگه مسلما خونه م بهم ریخته و سینگم پرظرف همزمان با وردم ی آشنا اومد خونه م خیلی حالم بد بود نتونستم درست پذیرایی کنم و از طرفی دلم نمیخواست خونم توی اون وضع ببینه خواهش میکنم همیشه با برنامه ریزی برید جایی اگر هم برنامه ای نبود حداقل نیم ساعت قبل رفتن طرف خبرکنید

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونن،وقتی من دو خط گوشی دارم،خونه هم تلفن داره،همسرم دو خط داره،کار همسرم آزاد هست شماره های سر کار ایشون رو همه دارن

ولی

طرف سر زده میاد دقیقا چون مرض داره که مچ بگیره که ببینه چطور زندگی می‌کنیم یخچال پر هست با خالی،چی میپوشیم خودمونی خونه تمیزه یا کثیف...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

توی این دو روز دست ب خونه نزده بودم خیلی حالم بد بود چون دلم میخواد کسی بیاد خونه م درست ازش پذیرایی کنم و بشینیم کنارهم خوشحال باشیم.خیلی خجالت کشیدم ناهارمم اصلا خوب نشد 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
از این جور آدما با این سطح شعور حالم بد میشه واقعا یعنی مثلا بگن ما خیلی صمیمی هستیم سر زده اومدیم😒

فامیل های شوهر من سر زده میان

عید دیدنی ها یهو میبینی جلو در دارن در میزنن بی خبر

من عید ها مث کافه ها اماده به خدمتم

توی این دو روز دست ب خونه نزده بودم خیلی حالم بد بود چون دلم میخواد کسی بیاد خونه م درست ازش پذیرایی ...

حالا ناهار هم موند؟؟؟؟؟ندید ینی حالتو؟؟؟عجب رویی داشت خدایی😑😶😶‍🌫️

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

۵نفر بودن اخرم زنگ زد شوهرش اومد.خداروشکر داخل خونه م وسیله بود برای پذیرایی.من از اومدنشون ناراحت نیستم  خوب شد اومدن ولی بی هماهنگی از این ناراحتم خیلی وضع خونه م بد بود جای راه رفتن نبود من ۳فرزند کوچیک دارم سینگم پر ات اشغال خدایا ی من چه فکری میکنن در موردم.چون همیشه تمیز و اماده بودم این دفعه اینجوری خیلی ناراحتم....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
حالا ناهار هم موند؟؟؟؟؟ندید ینی حالتو؟؟؟عجب رویی داشت خدایی😑😶😶‍🌫️

اره ساعت۶عصر رفتن.بخدا جون کندم سرم اندازه بادکنکی بود از درد و فشار

هیچ وقت ب گذشته برنگرد