2777
2789

حیاطمون با هم مشترکه و تنهاس. روزی سه چهار بار میاد اینجا تو همه کاری هم دخالت میکنه.با شوهرم نمیتونیم یکم با هم خلوت کنیم ینی رسما جیگرمو خون کرده. 

امشب بچمو با هزار بدبختی خواب کردم بعد رفتم دستشویی ،همون موقع مادرشوهرم اومد در زد منم تو دستشویی بودم نمیتونستم برم باز کنم، چنان با مشت میکوبید تو در که دره داشت از جا میکند، بچم تو خواب ترسید کلی گریه کرد.خلاصه رفتم باز کردم گفتم میخوای در رو بکن بیا داخل گفت اگه میتونستم حتما میکندم.گفتم والا طلبکارم اینطور نمیکنه گفت دلم میخواد میکنم اصلا شاید تو مرده باشی باید بیام بفهمم مردی خبر بدم. خلاصه کلللی نفرین و توهین بارم کردو رفت. اگه تاپیکامو بخونید میفهمید که چقد آرامشمو ازم گرفته.

توروخدا دعا کنید معجزه ای بشه من از اینجا برم

والا من جای شما بودم چنان برخوردی میکردم باهاش که منبعد روش به سمت خونم بیفته از حال بره دعا چیه دختر خوب شوهرتو مجبور کن از اونجا برید یا یه دعوای سفت و سخت راه بنداز دیگه نیاد خونتون زنیکه روانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من جای شما بودم چنان برخوردی میکردم باهاش که منبعد روش به سمت خونم بیفته از حال بره دعا چیه دخت ...

نمیتونم برم. اگه بریم خونه ای رو که با هزار زحمت ساحتیم از دستمون میره

تایپک های قبلتم دیده بودم به نظر من وقتی مهمون امد آنگ بزار در قفل کن بگو نشنیدیم صدا زیاد بود بچه رو بزار اتاق خواب خوابید سریع برق خاموش کن برو سرویس 

به شوهرت بگو بگه خودتم باهاش قهر کن نیاد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
تایپک های قبلتم دیده بودم به نظر من وقتی مهمون امد آنگ بزار در قفل کن بگو نشنیدیم صدا زیاد بود بچه ر ...

شوهرم از سرکارزنگ زد حالمو بپرسه همه چیو واسش گفتم خیلی ریخت بهم