2789
عنوان

خاک تو سرم

154 بازدید | 12 پست

بچها من خیلی بد دهن و بی چشم رو شدم ،حالم به شدت بده و از خودم متنفرم الان درگیر مشکلات بزرگی ام و همین باعث شده عصبی بشم دیگه حرمت پدر مادرم نمیتونم نگهدارم 

امروز تو روی بابام وایستادم یه حرفی که نباید از دهنم پرت شد بیرون بعدم بابام هرچی از دهنش دراومد تو پارکینگ بهم گفت ابروم رفت کم بود پشت دستی بخوابونه صورتم اما بازم عینه مجنونا عین خیالم نبود آنگاه اصلا تو باغ نبودم اصلا متوجه زشتی حرفم نشدم الان چه غلطی کنم روی رفتن پیششون ندارم می‌خوام زمین دهن واکنش برم توش چ خاکی تو سرم کنم من روی عذرخواهی هم ندارم هر فحشی به خودم بدم حقمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه مجردی که معذرت خواهی کن با دست گل و پاشو ببوس.

اگه متاهلی عجیبه، آخه متاهلا، بالاخره سرد و گرم چشیدن و با تجربه ترن تو این زمینه و بیشتر احترام پدر و مادر رو دارن .

بازم با هدیه ازش معذرت خواهی کن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اگه مجردی که معذرت خواهی کن با دست گل و پاشو ببوس. اگه متاهلی عجیبه، آخه متاهلا، بالاخره سرد و گرم ...

من تازه طلاقم گرفتم 

بخدا دست خودم نیست یه لحظه موجی میشم بعدم زود خودمو سرزنش میکنم کلا از تعادل خارج شدم

حالم از درون واقعن بده نگرانم من برای خودم روانی شدم

کاری نداره که برو یه گلی چیزی بخر ببر معذرت‌خواهی کن دستشو ببوس بگو اون لحظه حالت خوب نبوده تندی کردی همینکه شهامت اعتراف داری شهامت این کارم داری حتما

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من تازه طلاقم گرفتم  بخدا دست خودم نیست یه لحظه موجی میشم بعدم زود خودمو سرزنش میکنم کلا از تع ...

خوب ی هدیه کوچیک و ی شاخه گل بگیر، بهشون بگو بخاطر شرایطت بهم ریخته ای و دست خودت نیست .

حتما می بخشن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کاری نداره که برو یه گلی چیزی بخر ببر معذرت‌خواهی کن دستشو ببوس بگو اون لحظه حالت خوب نبوده تندی کرد ...

نه روم نمیشه خاک توسر مغرورم بخدا از خودم خجالت میکشم

نه روم نمیشه خاک توسر مغرورم بخدا از خودم خجالت میکشم

غرور چی؟؟غرور در مقابل پدر مادر که معنایی نداره...خودتو درگیر حرفا و تلقینات الکی نکن ..محکم باش برو جلو تو میتونی...انقدم به خودت فحش نده میام برات هاا   

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...