2777
2789
عنوان

ترک سیگار

43550 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها شوهرم میخواد سیگارو ترک کنه البته چند بار خواسته با کمتر کردن تعداد سیگار روزا به تدریج کم کنه ولی نشده . الان من میخوام بدونم چطوری میتونم کمکش کنم که اینسری حتما سیگار ترک کنه لطفا کسایی که تجربه کمک به ترک سیگار همسرشون رو دارن راهنماییم کنن

خدایا راضیم به رضات

سلام عزیزم.من یادم میاد یکی از اشناها سیگاری بود وقتی میخواس ترک کنه مدام ادامس دهنش بود یا غذا میخورد تا بیکار نباشه باید از لحاظ روحی و انگیزه ای تقویتش کنی.فک میکنیم ترک سیگار راحته اما متاسفانه نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سالهای قبل همچین تاپیکایی میزدم

تا اینکه بیخیال شدم.

پارسال نمیدونم به چه دلیلی همسرم یکهو سیگارو کنار گذاشت. هروقت ناراحتم به این داستان فکر میکنم ناراحتیام یادم میره :))

البته خودش میگه 1سال نکشیدن معنیش ترک نیست و باید بازم مراقب بود

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

عزيزم ادامس و اسپري ترك سيگار هست از داروخونه بپرس خودش راهنماييت ميكنه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

من همسرم 15 سال سیگار میکشید. دخترم که 2 سالش بود برگشت به شوهرم گفت بابا چقدر سیگار میکشی من خفه میشم ...از اون موقع 10 سال میگزره شوهرم لب به سیگار نزد ...واسه من هم عجیب بود این همه اسرار که تر کنه انواع دارو ولی با یه حرف دخترم تونست 

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺗﺮﻙ ﺳﻴﮕﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺳﺨﺘﻪ. اﻭﻻ اﺭاﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﻃﺮﻑ ﻣﻬﻤﻪ و ﺑﻌﺪ اﺯ اﻭﻥ ﻓﻘﻄ و ﻓﻘﻄ ﺷﻤﺎ ﻳﻪ ﺗﺤﻘﻴﻘﻲ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ اﻧﺠﻤﻦ ﻧﻴﻜﻮﺗﻴﻨﻲ ﻫﺎﻱ ﮔﻤﻨﺎﻡ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻛﻨﻴﺪ و ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮﻥ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻛﺠﺎ ﺟﻠﺴﺎﺗﺶ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻴﺸﻪ. اﻳﻦ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ و ﺗﻨﻬﺎ ﻛﻤﻜﻴﻪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮﻥ ﻛﻨﻴﺪ

اگه قند ندارن به جای سیگار هویج بخورن چون توش یه درصد کنی نیکوتین هست. من مادرم هویج خورد تونست تحمل کنه و پیاده روی کزد. اراده هم‌مهمه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

بابام ترک کرد سیگارو ،گفت آدامس سیگار الکترونیکی و همه اینا خوب نیست،باید کلا بذاری کنار اوایلش خیلی سخت تره ولی کم کمراحت تر میشه 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

باید بخواد اول از همه از هیچی هم کمک نمیخواد بگیره یهو بزار کنار روزایه اولش سخته اب سرد زیاد بخوره و موز دقیق چهار پنج روز که گذشت حالت هایه فیزیکیه نیازش کمرنگ میشه میمونه حالت هایه روانیش یا باصطلاح همون کرم که واسه اونم باید خودشو مشغول کنه جاهایی که راحت سیگار میکشیده نره موقت یا مثلا اگه پشت چای سیگار میکشیده چای رو قطع کنه یه همچین چیزایی ، در کل سخته ولی شدنیه امیدوارم موفق باشید

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

خیلی ممنونم از راهنماییهاتون . بعضی روشها رو قبلا استفاده کردیم و بی نتیجه بوده بعضیای دیگه واقعاهیچوقت به ذهنمون خطور نکرده بود خیلی ممنونم 

خدایا راضیم به رضات
سلام عزیزم.من یادم میاد یکی از اشناها سیگاری بود وقتی میخواس ترک کنه مدام ادامس دهنش بود یا غذا میخو ...

خیلی سخته داره عذاب میکشه امیدوارم اینسری حداقل عذاب کشیدنش به ترک سیگار ختم بشه

خدایا راضیم به رضات