سلام بچه ها شوهرم میخواد سیگارو ترک کنه البته چند بار خواسته با کمتر کردن تعداد سیگار روزا به تدریج کم کنه ولی نشده . الان من میخوام بدونم چطوری میتونم کمکش کنم که اینسری حتما سیگار ترک کنه لطفا کسایی که تجربه کمک به ترک سیگار همسرشون رو دارن راهنماییم کنن
سلام عزیزم.من یادم میاد یکی از اشناها سیگاری بود وقتی میخواس ترک کنه مدام ادامس دهنش بود یا غذا میخورد تا بیکار نباشه باید از لحاظ روحی و انگیزه ای تقویتش کنی.فک میکنیم ترک سیگار راحته اما متاسفانه نیست .
پارسال نمیدونم به چه دلیلی همسرم یکهو سیگارو کنار گذاشت. هروقت ناراحتم به این داستان فکر میکنم ناراحتیام یادم میره :))
البته خودش میگه 1سال نکشیدن معنیش ترک نیست و باید بازم مراقب بود
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
من همسرم 15 سال سیگار میکشید. دخترم که 2 سالش بود برگشت به شوهرم گفت بابا چقدر سیگار میکشی من خفه میشم ...از اون موقع 10 سال میگزره شوهرم لب به سیگار نزد ...واسه من هم عجیب بود این همه اسرار که تر کنه انواع دارو ولی با یه حرف دخترم تونست
عزیزم سیگارو باید یهو بزار کنار کم کم نمیشه من که نتونستم خدارو شکر باردار شدم به اجبار گذاشتم کنار ولی هر وقت بیکار بودم زودی میرفتم دنبال سیگار ادامس خیلی راه حل خوبیه
باید بخواد اول از همه از هیچی هم کمک نمیخواد بگیره یهو بزار کنار روزایه اولش سخته اب سرد زیاد بخوره و موز دقیق چهار پنج روز که گذشت حالت هایه فیزیکیه نیازش کمرنگ میشه میمونه حالت هایه روانیش یا باصطلاح همون کرم که واسه اونم باید خودشو مشغول کنه جاهایی که راحت سیگار میکشیده نره موقت یا مثلا اگه پشت چای سیگار میکشیده چای رو قطع کنه یه همچین چیزایی ، در کل سخته ولی شدنیه امیدوارم موفق باشید