2777
2789
عنوان

ترک سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 43556 بازدید | 45 پست
منم سالهای قبل همچین تاپیکایی میزدم تا اینکه بیخیال شدم. پارسال نمیدونم به چه دلیلی همسرم یکهو سیگ ...

شابد لکنم مثل همسر من خسته شده از سیگار . و اینکه این نثطه ضعفش بود 

خدایا راضیم به رضات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم 15 سال سیگار میکشید. دخترم که 2 سالش بود برگشت به شوهرم گفت بابا چقدر سیگار میکشی من خفه می ...

ای جان خدا این پدر و دختر رو واسه هم حفظ کنه. ما ازین انگیزه ها نداریم😁

خدایا راضیم به رضات
ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺗﺮﻙ ﺳﻴﮕﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺳﺨﺘﻪ. اﻭﻻ اﺭاﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﻃﺮﻑ ﻣﻬﻤﻪ و ﺑﻌﺪ اﺯ اﻭﻥ ﻓﻘﻄ و ﻓﻘﻄ ﺷﻤﺎ ﻳﻪ ﺗﺤﻘﻴﻘﻲ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ...

راستش نمیخوام قضیه رو بزرگش کنم بهش میگم سخت نیست و اینا . و اینکه همسرم وقت نداره واسه شرکت تو اینطور جاها 😳

خدایا راضیم به رضات
عزیزم سیگارو باید یهو بزار کنار کم کم نمیشه من که نتونستم خدارو شکر باردار شدم به اجبار گذاشتم کنار ...

خداروشکر که عشق نی نی کمکت کرد . برکت وجودش از اول برات بوده خب

خدایا راضیم به رضات
بابام ترک کرد سیگارو ،گفت آدامس سیگار الکترونیکی و همه اینا خوب نیست،باید کلا بذاری کنار اوایلش خیلی ...

این قسمت کلا و یهوییش سخته دیگه. ای بابا

خدایا راضیم به رضات
باید بخواد اول از همه از هیچی هم کمک نمیخواد بگیره یهو بزار کنار روزایه اولش سخته اب سرد زیاد بخوره ...

ممنونم پیشنهاد اب سرد و نخوردن چایی رو حتما اجرا میکنم

خدایا راضیم به رضات

سلام دوستان

شوهر من که خیلی زیاد سیگار میکشید به توصیه یکی از آشناهامون چند سال پیش رفت کلینیک ترک سیگار بیمارستان مسیح دانشوری خدا روشکر به روش اونها ترک کرد .

دکتر هومن شریفی درمانگاه ترک سیگار بیمارستان مسیح دانشوری.شماره تلفن:

26105050

.کارشون عالیه و ترک سیگار رو با علم روز دنیا انجام میدن.با یه سری قرص و تکنیک در نحوه سیگارکشیدن در عرض یک مدت کوتاه سیگار رو ترک کردن.چند نفر رو هم شوهرم پیش دکتر شریفی فرستاد که خدارو شکر همشون ترک کردن.

امیدوارم به نتیجه دلخواهتون برسید و منو و شوهرمو دعا کنید.