2777
2789
عنوان

ترک سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 43570 بازدید | 45 پست

سلام حقیقت ترک سیگار را براتون میگم (حتما بخونید )

راههای کمکی دوتا چیز وجود داره >>

کتاب ترک آسان سیگار از آلن کار را بخونید کتابفروشی های معتبر بزرگ دارند . یا قرص ترک سیگار وارنیکلین (چنتیکس) داروخانه ها همه سراسر کشور داره این دوتا کمک کنندس از نظر ذهنی و روانی . چون نیکوتین 95 درصد روانیه وابستگیش .

*اراده داشتن نداشتن ربطی ب سیگار نداره .

*تسبیح دستتون باشه خوبه ،یا تخمه یا یک چیزی مدام دستتون باشه بخورید تا بیست و یک روز .

*70 درصد هم دست خودتونه .30 درصد قرص و کتاب کمکیه و واقعا محشره خداشاهده .

*تحت تاثیر فیلم و بارون و هوای سرد و استرس و وای کی مرده و کی جداشده ازم و احساساتی بشید و برید سمتش را هم خط بکشید . زندگی همیشه سخته بدترم میشه 

با سیگار و قیلون خودتونا نابود میکنید  

* استرس میاره ترس میاره ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن وچورکی صورت زرد دندان زرد دهان بوی گند چون دندان را خراب میکنه دیگ نه ؟ زخم معده ، خس خس شبانه . حس بویایی نصف میشه بوی عرق تند زیر بغل و ... 

والا نمیارزه 

هرچیم بگذره ی ضربه هایی ب بدن میزنه ک جبرانش نمیشه کرد . 

* از الان تا یک هفته فرصت دارید ترک کنید ی تاریخی بزارید بعد ترک کنید خوب حسابی بکشید تا یک هفته قبل شام بعد شام قبل صبحونه بعد س ک س هرچی بعد ترک کنید و تموم .راهش اینه فقط .

و بعد ترک بهش فکر نکنید ب هیچ عنوان 

هوسش اومد سراغتون بگید نه نمیرم .

به این فکر کن ک اعتماد ب نفس زیادی نصیبت میشه چون ترکش کردی .

سوالی داشتید ایمیل بزنید .

والا بخدا حقیقتا گفتم دنبال مطلب خاص و جادویی نگردید .

mohammadhirmand@yahoo.com

باسلام خدمت همه خانوم های عزیز

سیگار و قلیون جزو معضلات زندگی مردم شده ، جالب اینجاست که همه میدونن سیگار و قلیون ضرر داره اما بازهم میکشن!

خدابه داد دل اون خانومهایی برسه که شوهر یا پسرشون تو خونه سیگار یا قلیون میکشن ، چون اون بیچاره ها هم باید همون هوارو تنفس کنند و سم نیکوتین وارد ریه اونها هم میشه. البته خیلی از آقایون یا خانوم هایی که سیگار یا قلیون میکشند بعد از مدتی خودشون کلافه میشن و دوست دارند که ترک کنند، اما هربارکه تلاش میکنند موفق به ترک نمی شند. باید بگم که ترک سیگار با زور و زحمت و فشار و تهدید کار ساز نیست! قرص و آدامس نیکوتین هم موقتیه! الکترو اسموک و این قرتی بازی ها هم فقط پول تو جوب ریختنه !

مهندس الهی کسیه که خودش بعداز 15سال تونسته سیگاروقلیون رو برای همیشه بزاره کنار و تابه امروز افراد خیلی زیادی با روش ایشون موفق به ترک دائمی سیگار و قلیون شدند. تفاوت روش مهندس الهی بابقیه در این هست که ایشون فقط روی ذهن کار میکنند بطوریکه بعد از دیدن فیلم ویدئویی کارگاه ترک سیگار و قلیون فرد از سیگار و قلیون متنفر و منزجر میشه . برای اونهایی هم که میگن اراده ندارم و نمیتونم جلوی هوس سیگار و قلیون رو بگیرم هم دوتا فایل سابلیمینال درست کردن که یک موسیقی درمانی هست که فقط باید گوش داده بشه و هیچ زحمت و سختی نداره!

این محصول واقعا ارزون و کارسازه، میتونید اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید و درسایت مرتضی الهی مصاحبه افرادی روکه بااین روش جدید موفق به ترک سیگار و قلیون شدند رو ببینید. 021-77521261-77641650 برای اطلاعات بیشتر هم میتونید با این شماره ها تماس بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

من بصورت ۵ سال سیگار میکشیدم و خیلی سعی کردم که ترک کنم ولی نشد و ترک کردنو سخت ترین چیز روی کره ی زمین تصور میکردم ولی برعکس خیلی اسونه یه روز یه دوست قدیمی بم یک کتابیو معرفی کرد که خودش به کمک کتاب ترک کرده خوندمش و الان سه ساله لب به سیگار نزدم و هیچ هوسی بش نکردم 

کتاب راه های اسان برای ترک سیگار نوشته ی آلن کار

با ارزوی موفقیت برای همه ی عزیزان

من با هیپنوتیزم ترک کردم بعد ۱۲سال .  البته باید اول تصمیمت جدی باشه . من قبلش بارها و بارها تلاش کردم اما نتونستم .  دکتر اول از من پرسید یک تا ده چقدر انگیزه داری ،؟گفتم هشت . گفت پس میتونی . بین هفت تا ۴متوسط و زیر ۴کلا بیفایده است . اگر جدی براش برو هیپنوتیز خیلی هم برا من عالی بود . البته همسرم نتونست با هیپنو انگیزشم کمتر بود .‌

من با هیپنوتیزم ترک کردم بعد ۱۲سال .  البته باید اول تصمیمت جدی باشه . من قبلش بارها و بارها تل ...

برا همسرم میخوام. یبار ترک کرد سر 21 روز دوباره شروع کرد

خدایا راضیم به رضات
عی بابا....تاپیکتونو خوندم مال چن ساله پیشه،گفتم شاید تونستن ترک کنن،همسر منم سیگاریه خستم کرده،خیلی ...

یبار ترک کرد ولی سر ۲۱ روز برگشت

راهش اینه که کلا ترک کنه با کم کردن و اینا تمیشه باید نیکوتین کلا از بدنش پاک بشه. چهار روز سخت بود حتی تو خواب هذیون میگفت بعدش راحت بود یه مطلب انگیزشی خوند و خوشش اومد ترک کرد مثلا نوشته بود چند ساعت اول چی میشه روز اول چی میشه و ...

خدایا راضیم به رضات
سلام حقیقت ترک سیگار را براتون میگم (حتما بخونید ) راههای کمکی دوتا چیز وجود داره >>  ک ...

بهترین راه و روش رو گفتید امیدوارم خدا عمر طولانی و سلامتی و ارامش در زندگی رو بهتون بده دمتون گرم روشتون خیلی خوب بود👌👌

باید بخواد اول از همه از هیچی هم کمک نمیخواد بگیره یهو بزار کنار روزایه اولش سخته اب سرد زیاد بخوره ...

سلام توصیه میکنم حتما از قرص وارنیکلین با مشورت دکتر

از داروخانه تهیه کنید حتما جواب میگیرید من امتحان کردم ۱۰۰٪ جواب گرفتم چ

من توصیه میکنم با مشورت پزشک از قرص وارنیکلین استفاده کنید و از داروخانه تهیه کنید بعضی داروخانه ها نسخه میخواد 

اما حتما با مشورت پزشک یا پزشک داروخانه 

حتما جواب میگیرید