2777
2789
عنوان

دلم کباب شد واسش

852 بازدید | 43 پست

جاریم و برادرشوهرم یک ماهی میونشون شکرابه 

قهره رفته خونه باباش

دخترش از مدرسه اومد

ماکارونی درست کرده بودم براش ریختم 

تو اشپزخونه داره میخوره

صدا اشکاش میاد 

همینجوری غذا میخوره گریه میکنه

این جاریم با من خوب نبود تازه بچه هاش و شوهرشم خوب نبودن

تو این یک ماه همه با من از این رو ب اون رو شدن

ولی دلم ب حال بچش میسوزه کاش برگرده زودتر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم واسه دل اون بچه💔

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
سلام به چ دلیل قهر کردن

نمی دونم 

از بس این روزا فشار رو مردم زیاد شده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

جاری منم دارن طلاق میگیرن بچهاشون بزرگن افتادن زیردست اینواون    هیچی ک مادر نمیشه

واقعا

هر چقدر به دادشون برسی جای مادرو ک نمیگیری