2777
2789
عنوان

دلم کباب شد واسش

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مادر بی عاطفه ای  حداقل بچه ها رو میبرد هیچکس مادر نمیشه هیچکس

شوهرش نذاشت

پنهونی با خواهرشوهرم برنامه میریزن بچه هارو ببینه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الهی بگردم 

حداقل برو نزار گریه کنه سرشو گرم کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چه مادر بی عاطفه ای  حداقل بچه ها رو میبرد هیچکس مادر نمیشه هیچکس

قضاوت نکنین شاید پدر بچه رو نداده  زندگی اینقد سخت گاهی اوقات سخت میشه اینقد اذیت میشه ک دیگ طاقت نداره

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

حتما یاد این افتاده هر روز از مدرسه میومد مامانش براش غذا آماده میکرده 🥲

الهی بگردم🥹

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

طفلک درکش میکنم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

فقط طفلک بچه ها و ضمنا افرین به شما 

اختلافات شخصیتو گذاشتی کنار وبه چشم یه بچه اسیب دیده نگاهش میکنی خوب کار هرکسی نیست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ازاشکاش فیلم بگیربفرست براپدرومادرش شایدکوتاه اومدو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم با برادر شوهرت صحبت کنند بره زنش رو بیاره باهم آشتی کنند

کل خانواده باهاش صحبت کردن

مادرشوهرم بیچاره چقدر ناراحته همش با پسرش حرف میزنه

بر میگرده چون مشکلشون جدی نیس همو دوست دارن