2777
2789
عنوان

دلم کباب شد واسش

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل خانواده باهاش صحبت کردن مادرشوهرم بیچاره چقدر ناراحته همش با پسرش حرف میزنه بر میگرده چون مشکلش ...

خب برین زنشو بیارین دیگ این بچه ها هم گناه دارن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

اگ میتونی زنگ بزن با مادرش حرف بزنه  ای خدا بمیرم الهی  کاش یکی پادرمیونی کنه  از ...

اره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ایشالله ک درست بشه 

ولی گاهی طلاق بهتره اینه ک بچه یک عمر تو یک جو متشنج زندگی کنه این از طلاق پدر مادر هم بدترع

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
کل خانواده باهاش صحبت کردن مادرشوهرم بیچاره چقدر ناراحته همش با پسرش حرف میزنه بر میگرده چون مشکلش ...

میخام صدسال برنگرده این همه فشار روحی دارن ب اون بچه وارد میکنن ک چی اگه قراره برگرده چرا این طفل معصومو آزار میدن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

شوهرش نذاشت پنهونی با خواهرشوهرم برنامه میریزن بچه هارو ببینه

میدونم اون بچه گناه داره و دارید کمک میکنید ولی خیلی با باباش همکاری نکنید بذارید یا خودش نگه داره یا ببره بده به مادرش

انصافا خودمو گذاشتم جای جاریت بچه مو به من ندن کس دیگه ای نگهش داره ناراحت میشم 

ایشالله ک درست بشه  ولی گاهی طلاق بهتره اینه ک بچه یک عمر تو یک جو متشنج زندگی کنه این از طلاق ...

اره قبول دارم

ولی اینا عاشق همن

مشکلشون جدی نیس

لجبازیه برادرشوهرمه بیشتر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آخی عزیزم چن سالشه؟

۸ یا ۹ سال

میخام صدسال برنگرده این همه فشار روحی دارن ب اون بچه وارد میکنن ک چی اگه قراره برگرده چرا این طفل مع ...

بالخره زندگیه دیگ و مشکلات زن و شوهر

این چیزا کدورت زن و شوهری پیش میاد حالا یکی کمتر یکی بیشتر

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

اره قبول دارم ولی اینا عاشق همن مشکلشون جدی نیس لجبازیه برادرشوهرمه بیشتر

پس انشالله ک حل بشه 

ما یک آشنا داشتیم ک بچه ها التماس مادرشون میکردم جدا بشه 

دختر کوچیکه شیش سالش بود 

باباش و ک میدید دیگ حرف نمی‌زد از ترس 

دختر بزرگه اینقدر از این بابا میترسید ک حد نداشت 

دیگ خدارو شکر طلاق گرفتن 

ولی الان مرده فهمیده ک با زندگیش چ کرده 

حتی این بنده خدا ها از ترس تو اون شهر هم نموندن رفتن پیش خانواده خانومه

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
قضاوت نکنین شاید پدر بچه رو نداده  زندگی اینقد سخت گاهی اوقات سخت میشه اینقد اذیت می ک دیگ طا ...

قضاوت نمیکنم چون کاش نیستم ولی حداقل این مادر می‌تونه ظهر که شوهرش نیست بره دم مدرسه با جایی حداقل غذا بپزم ببره