2777
2789

۳ روز تو خونمونه تیکه تیکه ام کردن 😭

همسرم خیلی نمیخوره همش منو میخوره چیکار کنم چجوری از بین ببرمش 

فرشام نوئه که بدم بشورن 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم کامن بخر

در و پنجره ها رو ببند

کل خونه رو دور تا دور سم بزن

یه شب برو خونه مادرت

صبح بیا در و پنجره هارو باز کن باز خودت برو بیرون

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

حتما نیاز نیست بشوری اگه امکانشو داری بنداز تو حیاط یه نصف روز 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

سه روز ه پیداش نکردی از بین ببریش ؟

یا زیادن ؟ 

اگر زیادن که باید سم پاشی کنی 

عاخه فقط فرش که نیست 

نفوذ میکنن به کل زندگیت 

مخصوصا پرز پتو 😬

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

چ آدمی هستی چون فرشات نو نباید بشوری پس بمون با کک

تازه عروسم فرستم بشورم خو شکل اولیش تغیر میکنه از نویی میفته  😐😐😐

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بیشتر تو پتو و پشتی درز لباس میرن

هر روز صبح بیدار مبشی

پتو و پشتی را بگذار بیرون افتاب بخوره

از گرما و افتاب متنفرن

وفتی دیدی که به  بدن و لباست رفتن با همون لباسها برو زیر اب

و به بدنت اب و ابلیمو رقیق شده بزن هم از خارش می افته و هم بدنت اسیدی میشه کمتر بیاد بهت

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
تازه عروسم فرستم بشورم خو شکل اولیش تغیر میکنه از نویی میفته  😐😐😐

اصلا نیازی نبست فرش بشوری

به لباس و پتو میرن

لباس که عوض میکنی بنداز ظرف اب

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
سه روز ه پیداش نکردی از بین ببریش ؟ یا زیادن ؟  اگر زیادن که باید سم پاشی کنی  عاخه فقط ...

وای اره پدرسگ فک کنم تو پتوئه 

نه بابا پیداش نکردم که تموم لباسا رو شستم خونه رو جارو کردم انگار نه انگار باز شروع کردن خوردن بدنم

زیاد نیس فک کنن ۲ تا یا ۳ تا باشن

سم چی بپاشم که ضرر نداشته باشه جایی ندارم بخام برم 

اصلا نیازی نبست فرش بشوری به لباس و پتو میرن لباس که عوض میکنی بنداز ظرف اب

دیروز تمام لباسا رو در آوردم ریختم تو لباس شویی خودم دوش گرفتم لباسام سریع گزاشتم تو ماشین ۱ ساعت نیم بشوره

با پتو ها چیکار کنم پتو ۲ نفره اس سنگینه . 

بیشتر تو پتو و پشتی درز لباس میرن هر روز صبح بیدار مبشی پتو و پشتی را بگذار بیرون افتاب بخوره از ...

اره  خودمم احتمال میدم توی پتو باشه چون شبا میخوابم صبح بیدارشدم تیکه تیکه ام