2777
2789
عنوان

میوه نوبرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 109 پست
نه تا اخر عمرم هیچکس لباسای گرون قیمت نپوشه ماشین شاسی سوار نشه خونه خوب نخره  که بچه هاشون تو ...

الان يكي مياد ميگه اين با خوراكي فرق داره

ايشششش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه دختر من از روز اول گفتن‌خیار ممنوعه🤭 چون‌بو داره و بچه ها هوس میکنن. ماکارونی ممنوعه چون خیلی ...

دقیقا مثل همون هندونه که من گفتم

تو خونه بود ولی با حسرت اونارو نگاه میکردم

بابامم آخر دعوام کرد 

بنظر من بچه من باید دلش بخواد روانشناسی هم میگه از هر پنج خواسته بچه دوتاش رو بذارید بهش نرسه تا یاد ...

من با این روش خیلییی موافقم،پسرم پارسال یه چیزی واسه کامپیوترش میخواست خودش رو کشت براش نخریدم چون خرج بزرگی کرده بودم قبلش براش،خودش مجبور شد کار در منزل بگیره پول دربیاره و بخره،والان میگه باارزش ترین چیز زندگیمه

عزیزم من کاملا درکت میکنم و موافق حرفتم اصلا ربطی ب پول و بچه دار شدن  نداره 

من خودم راهنمایی میخوندم و چون باغ نداشتیم گوجه سبز فلانم نداشتیم ولی ی همکلاسیم همیشه گوجه سبز میاورد کلاس با اینکه من نووجون بودم با حسرت نگا میکردم و اون میخورد حتی تعارفم اگه میکرد فوقش یدونه میشه برداشت ولی ادم چشش میمونه ی دل سیر بخوره همون لحظه 

مهم هوسی ک اون لحظه میکنی هست 

۱۲سال درس خوندیم ولی خانوادمون ی جوری تربیت کرده بود میوه های بودار و اینجور چیزا مدرسه نبریم حتی وقتی ۱۸سالم بود

واقعا متاسفم واسه اونایی ک میگن اگه پول نداری بچه تار نشو 

وقتی میری تاپیکای همینارو میخونی میبینی چقدر بد شوهرشونو گفتن و راه نمیان خب میتونستن ازدواج نکنن اگه بلد نیستن زندگی کنن (این حرفم طبق عقیده خودشون گفتم بفهمن ک حرفشون اشتباهه وگرنه هر زندگی مشکل داره)

یا شمایی ک گوجه سبز و میوه بودار میزاری مدرسه ب قول خودت پول داری ک بچتو ب دنبا اوردی و گوجه سبز گذاشتی کیفش پس لطف کن پنج شیش کیلو بزار همه بخورن یا هم بشینه ت خونش بخوره ماهایی ک ت خونه خوردیم و مدرسه نبریدم سوتغذیه گرفتیم قابل توجه اونایی ک میگن چیکار کنیم وقتی پنج شیش ساعت ت مدرسست

نه این روغن فکرا باید به هر قیمتی لوازم راحتی بچشونو فراهم کنن

نه باید مثل فقیرا بزرگشون کنیم که یکوقت فقیر فقرا دلشون نخواد😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خب منو میزاریم انتخاب کنین😂 نون پنیر گردو خرما آجیل کوکو سیب زمینی کیک و شیرینی بیسکوییت و شی ...

عزیزم هیچکدوم

اجیل گرونه

بقیه هم خونواده ها ورشکست میشن همش بذارن تو کیف بچه ها  

بنظرم باید روی بیارن به شاخ و برگ و ریشه درختان

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بنظر من بچه من باید دلش بخواد روانشناسی هم میگه از هر پنج خواسته بچه دوتاش رو بذارید بهش نرسه تا یاد ...

راستش با این موضوع تو زمینه خوراکی موافق نیستم 

اینکه برا بچه تو ۱۲ سالگیش گوشی نخری منطقیه

اینکه برا بچه تو ۱۷ سالگی ماشین نخری منطقیه 

ولی اینکه بچه رو از خوراکی محروم کنی به بهونه ی تربیت خیلی غیر منطقیه بنظرم 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
واقعا نمیشه ببین من خودم دبستانی بودم بوی خیار میکشت منو اما بااون سنم درک داشتم چون میدونستم نون ...

ببین دقیقاً حرفت خیلی درسته اگر قرار باشه هر چیزی رو به خاطر بوش نبریم مدرسه به خدا باید با اون بچه فقط چیپس و پفک بدیم بخوره آخه چیپس و پفک چه ارزش غذایی داره من خودم ۲۷ سالمه پفک که می‌خورم ۲۰ دقیقه بعدش معدم شروع می‌کنه به سوزش خب من به اون بچه چه جوری پفک بخورونم بعد توقع داشته باشم اون دو ساعت سر کلاس بشینه درس گوش بده

ربطی به دارا و ندار بودن ندارع الان اونی که ندارع باید از حسرت بمیره؟ امیدوارم سر بچه خودت بیاد بب ...

اوني كه واسه ميوه نداره واسه چيزاي ديگه پس ميخواد چيكار كنه. 

بقيه بچه ها رو نميشه پاسوز بقيه كرد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

هيچ فرقي نكني ممكنه بچه از الكي ترين چيز هم خوشش بياد. نميشه كه هرچي بچه ببينه و دلش بخواد بهش ب ...

پاسوز چیه عزیزم 

ربطی به بچه و غیر بچه نداره

کلا منظور اینه که بهتره خوراکی هارو مخصوصا اونایی رو که بو دارن جلو کسی خورده نشه،چه طرف بزرگ باشه و چه کوچیک

ممکنه وضع مالیش هم مشکلی نداشته باشه ولی تو اون لحظه چشمش به اون خوراکی بمونه و دلش بخواد

این موضوع در دینمون هم سفارش شده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یک سنگ میزاری کف دستش کافیه نه بو داره نه هیچی فقط ممکنه صدا بده موقع خوردن باز هوس کنن

🤣🤣🤣🤣🤣💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....