2777
2789
عنوان

میوه نوبرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 109 پست

من به بچم تغذیه سالم میدادم نون پنیر سبزی و آجیل و میوه خرد شده،خانمشون بهم پیغام داد که پسرت چشمش به دست بقیه بچه هاست و مثلا پاستیل و کیک دلش میخواد از اینا براش بده،راستش اصلا نمی‌تونستم قبول کنم بچه هر روز این همه آت و آشغال بخوره،اما در نهایت تسلیم شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا اصن بنظر من نباید تغذیه نبرن    

یک سنگ میزاری کف دستش کافیه نه بو داره نه هیچی فقط ممکنه صدا بده موقع خوردن باز هوس کنن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من کاری به نظر دیگران ندارم یبار دخترم خیار برده بود دوستش گفته بود ما خونه خیار داریم دختر منم متوج ...

تبریک و تشکر بابت این درک و فهم بالاتون👌👏

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خوراکی فرق میکنه...

هيچ فرقي نكني

ممكنه بچه از الكي ترين چيز هم خوشش بياد. نميشه كه هرچي بچه ببينه و دلش بخواد بهش برسه. اگر اينطور بود كه ديگه دنيا دنيا نبود. بهشت بود

پس بقيه بچه ها پاسوز بقيه بشن

عجب!!!!!

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

آآره دیگه منظورشون همینه بچه ۶ ۷ ساعت گرسنه بمونه هیچی نبره با خودش چون همه چیز بو داره ممکنه بچه‌ها ...

واقعا نمیشه

ببین من خودم دبستانی بودم بوی خیار میکشت منو

اما بااون سنم درک داشتم چون میدونستم نون پنیر خالی تنها چیز بی بو هس ولی واقعا خشکع نمیشه خوردش و درک میکردم میگفتم طوری نیس

خب چه میشه کرد نمیشه ک هیچی نبرد چون بقیه دلشون میخواد؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

خب منو میزاریم انتخاب کنین😂

نون پنیر گردو

خرما

آجیل

کوکو سیب زمینی

کیک و شیرینی

بیسکوییت و شیر یا شیرکاکائو

کباب لقمه

سیب و خیار و موز

اب میوه 

ساندویچ کالباس ماکارونی و کتلت

کودومش؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
یک سنگ میزاری کف دستش کافیه نه بو داره نه هیچی فقط ممکنه صدا بده موقع خوردن باز هوس کنن

همینه وضعیتمون تو ایران اینجوریه دیگه همه چیزو همینحوری به مسخره میگیرید 

معلومه اینایی که اینجوری نظر میدن یا بویی از انسانیت نبردن یا مادر نشدن

من به بچم تغذیه سالم میدادم نون پنیر سبزی و آجیل و میوه خرد شده،خانمشون بهم پیغام داد که پسرت چشمش ب ...

خانمه میخواسته پیام‌ب بقیه بده اشتباه برا شما فرستاده احتمالا😬 مگه میشه اخه؟! مدام‌تاکید دارن ب تغذیه سالم اخه

باید نی نی  یار تاپیک میوه نوبرونه رو هم جزو ممنوعات اینجا اعلام کنه بخدا بسه دیگه 

شماهایی که ادعای فهم و کمالات دارید 

متوجه میشید بچه ببینه دلش میخواد پس نباید بزارید تو کیف بچه 

متوجه نیستید اینجا کلی زن بلرداره دم به دقیقه تاپیک میزنید نمیگید یکی هوس میکنه 

چطور شما میخواید عقایدتون رو به زور بکنید تو مخ مردم 

اونی هم که میوه نوبرونه میزاره کیف بچه اش میخواد سبک زندگییشو بکنه تو چشم بقیه چیتون باهم فرق داره که هی از هم انتقاد میکنید 

سنگ میدیم بچه هامون ببرن بخورن.ان شاالله همه راضی باشن و کسی دلش نخواد.

همینو بگو 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️