2777
2789
عنوان

میوه نوبرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 109 پست

اوکی شما هرجور دوس داری باش

نظرتم محترمه

ولی بقیه نظرشون حالا یاموافق یا مخالف هرجور دلشون بخاد زندگی میکنن

ولی بازم ممنون ک نظرتو باهامون درمیون گذاشتی اسی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خانمه میخواسته پیام‌ب بقیه بده اشتباه برا شما فرستاده احتمالا😬 مگه میشه اخه؟! مدام‌تاکید دارن ب تغذ ...

بخدا خله خانمشون،شوهر من با همین کیک کارخونه ای کبدش نابود شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان يكي مياد ميگه اين با خوراكي فرق داره ايشششش

میدونی کجا میفهمی فرقی نداره؟ 

اونجا که بچت به 30 سالگی هنوز هیچی از خودش نداره حسادت مال اینو اونو میکنه چون به جای اینکه یاد بگیره تلاش کنه به دست بیاره میگه نه اینا چرا دارن اینا همونان که ماماناشون تو سایت میگن جلو بچه من که نمیتونه بخوره چرا میارین 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم هیچکدوم اجیل گرونه بقیه هم خونواده ها ورشکست میشن همش بذارن تو کیف بچه ها     بنظ ...

حالا پسر من که کلا نمیتونه بخوره براش ضرره اینا خب نمیشه له کل مدرسه بگم نخورین بچم میبینه

منم یه جور درگیرم🥴

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چون همه میخوان نظرشونو بکنن تو حلق هم هیچکسم راضی نمیشه خب مسلما که نظرشو تغییر بده🤝😂

آخ حق گفتی 😂ولی ناموصا چپ میرم راست میام 

یه تاپیک با عنوان: میوه نوبرونه میبینم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
دقیقا مثل همون هندونه که من گفتم تو خونه بود ولی با حسرت اونارو نگاه میکردم بابامم آخر دعوام کرد&n ...

حالم از تصورت بهم خورد 

چرا باید خوردن دیگران باعث حسرت کسی بشه وقتی هم میگی توی خونه تون داشتی .دلم برای والدینت سوخت 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همینه وضعیتمون تو ایران اینجوریه دیگه همه چیزو همینحوری به مسخره میگیرید  معلومه اینایی که این ...

اره دیگه ایران پر شده از فقر!!!! که ماشالله با زایش داره افزایش پیدا میکنه نه بویی نبردیم

شماهم از جلو رستوران رد شدی جلو بینی بچتو بگیر از جلوس اسباب بازی فروشی رد شدی چشاشو ببند

تو خیابون دست یک بچه ای اسباب بازی خوب بود از اونجا دورش کن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین دقیقاً حرفت خیلی درسته اگر قرار باشه هر چیزی رو به خاطر بوش نبریم مدرسه به خدا باید با اون بچه ...

همون پفکم اجازه نمیدن ببرن مدرسه

پفک ک دیگ بدتره😂 باز به همون خیار

باید یاد بگیرن تحمل کنن کنار بیان و بدونن همیشه اون چیزی ک میخوان همون موقع براشون فراهم نیس درسته بچه ان و این چیزازو نمیفهمن ولی خب 

واقعا نمیشه هیچی هم نبرد بخاطر بو و مزه ک بقیه هم دلشون بخواد نمیییشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
تبادل نظر هست کسی با کسی دعوا نداره

یعنی بخدا نمیدونم با چه رویی میان میگن عیب ندارع حسرت بکشه بچه دلش بخواد به جهنم پدر مادرش میخواست بدنیا نیارتش بابا نفهما اون بچست هیچی حالیش نیست

حالا پسر من که کلا نمیتونه بخوره براش ضرره اینا خب نمیشه له کل مدرسه بگم نخورین بچم میبینه منم یه ج ...

افرین به درک شما 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

تا کِی به مردم سخت بگیریم که اینکار نکن اون کار بکن 

این موضوع میوه نوبرونه هم شده مثل تاپیک های بوی کباب که تا همین چند وقت پیش ترند سایت بود .

واسه خوراک مردم نمیتونید قانون بزارید !

شما نمی تونید سبک زندگی مردمو تغییر بدید !

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

آخ حق گفتی 😂ولی ناموصا چپ میرم راست میام  یه تاپیک با عنوان: میوه نوبرونه میبینم

😂باید نی نی یار جاروبرقیشو روشن کنه تک تک جمعمون کنه تا ول کنیم🤣