2777
2789
عنوان

خودرو

59 بازدید | 7 پست

سلام سایپا ثبت نام داره برای پیش فروش؟؟

اگرداره روزشو‌میشه بگید و کدوم سایت

واینکه کدوم ماشین برفروش خوبه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

اسمتو برای سایپا نزار صبر کن تا وقتی ایرانخودرو شرکت کنه هرچقدر صبر کنی ارزششو داره

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسمتو برای سایپا نزار صبر کن تا وقتی ایرانخودرو شرکت کنه هرچقدر صبر کنی ارزششو داره

میخاستم بگیرم بفروشم باهاش ی دست دو بخرم 

منم سهمیه مادران دارم همین فکر رو دارم 

اشتباه منو نکنید تو روخدا الان ۱۳ماهه دقیق اسم برای ساینا نوشتیم هنوز پیامک تحویلش نیومده اونایی که ایرانخودرو نوشتن چند تا ماشین گرفتن ماهنوز بلاتکلیف 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

من قبلا ام وی ام برام در اومد اما مبلغش بالا بود ازبازار بالاتر نگرفتم میتونم شرکت گنم؟ایرانخودرو یا سایپا

اشتباه منو نکنید تو روخدا الان ۱۳ماهه دقیق اسم برای ساینا نوشتیم هنوز پیامک تحویلش نیومده اونایی که ...

من سایپا نمینویسم .....ارزشی نداره ....ولی ایرانخودرو بهتره...حتی اگه حواله اش رو بفروشی سودش از سایپا بهتره ....دیگه نمیدونم اگه بنویسم اسم زود درمیاد یا نه....