2777
2789

مستقل بشی خیلی از کارها یادبگیری برای آینده خودت ک منتظر کسی نباشی تا برات کاری کنه زرنگ و فرز باشی تو جامعه چکارکنم بنظرتون؟خانمی هست ک انقدر قویه؟راهنمایی میخوام

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم از همون اول کمکم کرد و دقیقا منو مستقل و قوی کرد 

به حرفش گوش کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوش به حالت...

من فوق لیسانس قبول شدم.شوهرم نزاشت برم...تقریبا تمام کارهای بیرون از خونه رو انجام میده که من بیرون نرم...انقد استعداد درس خواندن داشتم.سرکار میرفتم...همه رو از من گرفت

شما اول چکار کردی عزیزم؟

از اول که با تاکسی و اتوبوس گرفتن شروع کردم😂😂

بعد کارای بانکی و اداریم رو تنها میفرستادم که انجام بدم 

بعد خرید هامو 

فکر کن چقدر وابسته بودم من 

بعد هم که کنکور دادم و پرستاری قبول شدم 

الان هم شاغلم ولی باز دارم برای آموزش پرورش میخونم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂