2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
این‌کارو‌ میگم‌ انجام‌ بده‌.برو‌ حرز‌ کبیر‌ امام‌ جواد‌ که‌ رو‌ پوست‌ اهو‌ نوشته‌ شده‌ از‌قم‌ یا‌ کا ...

یه چیز خیلی عجیب

من الان رفتم یه جایی حرز امام جوادو بخرم

گفت که حرز صغیر داره نگرفتم

اومدم خونه با پیج فیک شوهرمو فالو دارم

دیدم تازه یه پیج فالو کرده که برا فروش حرز امام جواد هست

همین این عجیب بود که چرا اونم حرز امام جواد فالو کرده

هم خودم نمیدونم از این پیجه سفارش بدم یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استثنائن‌ شما‌ بله

عزیزم خواهش میکنم جواب سوالات من رو همین بدین

میدونم خیلی سوال پرسیدم

ولی لطفا جواب بدین بهم.

آیا اون دعایی که آقایی گه باهاش هستم شسته بشه؟دعای مهر و محبت بود.بعد اون دعا کم کم سردی اومده اخه.

با دعا و نذر و چله میشه با همین اقا ازدواج کنم؟

منو دوست داره،قصدش جدیه؟

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
عزیزدلم ببخشید دوباره دارم سوال میپرسم من با همین آقایی که الان در ارتباطم.رابطمون درست بشو هست؟اگه ...

سلام‌ عزیزم‌.خدمت‌شما‌عرض‌ کردم‌.خیر‌‌ رابطه‌ شما‌ باتلاش‌ درست‌ نمیشه‌.اگر‌بخواهید‌ با‌ تلاش‌‌‌ وصرفا‌ داشتن‌ خاطرات‌قبلی‌‌پای‌ این‌ رابطه‌ بمونید‌.عاقبت‌ دلشکسته‌‌‌‌ ورنجور‌ میشوید‌.چون‌ حس‌ میکنم‌‌.درحال‌ حاظر‌‌ رابطتتون‌ سرد‌ وبی‌ روح‌ شده‌.وضربه‌ های‌ روحی‌ روانی‌ خواهی‌ خورد‌.موفق‌باشی‌.

سلام‌ عزیزم‌.خدمت‌شما‌عرض‌ کردم‌.خیر‌‌ رابطه‌ شما‌ باتلاش‌ درست‌ نمیشه‌.اگر‌بخواهید‌ با‌ تلاش‌‌‌ وصر ...

با همسر آیندم چرا مهاجرت نمیکنم،‌؟

اخه من ایرانی نیستم.

ممکنه ایشون ایرانی باشن؟

یه چیز خیلی عجیب من الان رفتم یه جایی حرز امام جوادو بخرم گفت که حرز صغیر داره نگرفتم اومدم خونه ...

چون‌همسرتون‌ هم‌ درتلاشه‌ که‌ زندگیتون‌ درست‌ بشه‌.خواهر‌ گلم‌ هزار‌ بار‌ به‌ شما‌ گفتم‌ مشگل‌ از‌ شماست‌ که‌ شوهرتو‌ از‌خودت‌ بیزار‌ کردی‌.بشین‌ خیلی‌ اروم‌ باهمسرت‌ حرف‌ بزن‌.حسم‌ میگه‌ زندگیتون‌ بخدا‌ درست‌ میشه‌.اما‌شما‌ راه‌ درستشو‌‌بلد‌ نیستی‌.حرز‌ کبیر‌ امام‌ جواد‌ بگیر‌ اول‌ نمازشو‌ بخون‌ بعد‌ ببندش‌ به‌ بازوی‌ راستت‌.

دعا‌ را‌ بشوره‌ یعنی‌ چی‌ متوجه‌ نشدم‌.

یه دعا برای مهر و محبت گرفته بود

بعد اون دعا رابطمون سرد شد

بهش بگم اون دعای مهر و محبت رو تو آب روون بندازه؟

و اینکه آیا این آقا به خارج از کشور مهاجرت میکنه یانه؟

استثنائن‌ شما‌ بله

ممنونم فدات دخواست دادم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
سلام‌.بله‌ قطعا‌قبول‌میشی‌.۲۴‌آذر۱۴۰۴‌ازدواج‌ میکنی‌.با‌یه‌ اقا‌ معلم‌ ۳۰ساله‌ خوش‌ رو‌ مهربان‌‌.کمی ...

خیلی ممنون فوق العاده مهربونی 

یعنی امسال اردیبهشت ماه یا آذر ماه دبیری ریاضی قبول میشم. 

میشه این رو هم  بگی استادم نمره درس بهینه سازی خطی رو کی میزاره؟ 

2823
2791
2779
2792