2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست

@mahsoon سلام عزیزم من از شما چند روز قبل راجع به خودم پرسیدم که در باره ی ازدواجم گفتید فقط یک مشکلی وجود داره  در مورد زمانش،میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنی؟نمی توانم اینجا بگم که اگر بگم امکان داره شناسایی بشم،عزیزم من در مورد برادرم نپرسیدم که چه زمانی با جه کسی ازدواج می کنه؟مرسی گلم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر‌۶بار‌ بگی‌ کشتم‌ شپش‌ شپش‌ کش‌ شش‌ پا‌ را‌ برات‌ درست‌ درمیاد‌.    البته‌ شوخی‌ کردم‌. ...

اگه راس میگی من اینده کاریم چجوریه؟ب جایی میرسم؟

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
سلام‌.برای‌ امسال‌ نسبت‌ به‌ تحصیل‌ وشغلت‌ حسی‌ندارم‌.با‌ ارین‌ فقط‌ دوست‌ میشی‌.ازدواجی‌ باایشان‌ ن ...

@mahsooon عزیزم منم تعجب کردم برای من چرا زمان ازدواجم هم مثل ازدواج قبلیم بود مشخصاتش همون بود تقریبا؟میشه لطفا دو باره تمرکز کنید و ببینی ،مرسی عزیزم

میشه بگی منو عشقم چه زمانی بهم میرسیم؟نامزد میشیم؟ چون برای بهم رسیدن بشدت حمایت خانواده ها مهمه

سلام‌.عشق‌شما‌ یه‌ زمانی‌ حس‌ میکنم‌ تب‌ وتاب‌ شدیدی‌ داشته‌.ولی‌ یه‌ کم‌ عشقتون‌ بهم‌ کم‌شده‌ وازتب‌ وتاب‌ افتاده‌.واین‌ امر‌ رفته‌ رفته‌ باعث‌‌‌ دلسردیتون‌ میشه‌.نامزد‌ نمیشید‌.و‌حمایتی‌ ازطرف‌ خانواده‌ها‌‌‌ براتون‌ دراینده‌ اتفاق‌ نمیفته‌.به‌ عربی‌ لا‌ مزدوج‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.عشق‌شما‌ یه‌ زمانی‌ حس‌ میکنم‌ تب‌ وتاب‌ شدیدی‌ داشته‌.ولی‌ یه‌ کم‌ عشقتون‌ بهم‌ کم‌شده‌ وازتب ...

بله به شدت درست گفتین

ممکنه با تلاش و نذر و نیاز بهم برگردیم؟

کلا چه زمانی ازدواج و نامزدی میبینی برام؟و با چه فردی؟

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
اگه راس میگی من اینده کاریم چجوریه؟ب جایی میرسم؟

کاربر‌ گرامی‌ به‌ دلیل‌ عدم‌ اعتقاد‌ شما‌ به‌ حس‌ ششم‌.دیگر‌ جوابی‌ دریافت‌ نخواهی‌ کرد‌.لطفا‌ ازتاپیک‌ بنده‌ محترمانه‌‌ خارج‌ بشو‌.باتقدیم‌ احترام‌.

چی قبول میشم 

حسش چیه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز