2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام میشه بگی محمد دلتنگمه؟ میاد که باز باهم باشیم؟ اگه اره کی میاد؟ این چند بار وقتی منو میبینه حسش چیه؟

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
بنظرت اینده تحصیلی و شغلی من چطور میشه؟ به آرین میرسم؟

سلام‌.برای‌ امسال‌ نسبت‌ به‌ تحصیل‌ وشغلت‌ حسی‌ندارم‌.با‌ ارین‌ فقط‌ دوست‌ میشی‌.ازدواجی‌ باایشان‌ نداری‌.موفق‌ باشی‌.

سلام میشه بگی محمد دلتنگمه؟ میاد که باز باهم باشیم؟ اگه اره کی میاد؟ این چند بار وقتی منو میبین ...

سلام‌.خیر‌ ایشون‌ ادم‌ لجباز‌ وکمی‌ مغروریه‌.‌وبه‌ سمت‌ شما‌ دیگه‌‌نمیاد‌.چون‌ حس‌ میکنم‌ علت‌ قطع‌ ارتباط‌ با‌ محمد‌ خودت‌‌بودی‌.وبه‌ نظرم‌ همون‌ بهتر‌ که‌ ازهم‌ جداشدید‌.حسم‌ میگه‌ ازلحاظ‌ اخلاقی‌ به‌ درد‌ هم‌ نمیخوردید‌.لطفا‌ دیگه‌ سمتش‌ نرید‌.چون‌ درصورت‌ ادامه‌ با‌ ایشون‌ لطمه‌ روحی‌ روانی‌ بزرگی‌ میخوردی‌.موفق‌ باشی‌.

دوستان‌ گرامی‌.اگر‌ حسم‌ به‌ سوالاتتون‌ درست‌ یا‌ نزدیک‌ به‌ درست‌ بوده‌ لطفا‌ درصورت‌ امکان‌ وتمایل‌ برام‌ ۳صلوات‌ محمدی‌ به‌ نیت‌ پیامبر‌ اکرم‌ (ص)‌بفرستید‌.التماس‌ دعا‌.

سلام‌.خیر‌ ایشون‌ ادم‌ لجباز‌ وکمی‌ مغروریه‌.‌وبه‌ سمت‌ شما‌ دیگه‌‌نمیاد‌.چون‌ حس‌ میکنم‌ علت‌ قطع‌ ...

@mahsoon عزیزم چه زمانی از آن فرد که اول اسمش م داره جدا میشم ؟خیلی اذیتم کرده،برادرم چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم

دوستان‌ گرامی‌.اگر‌ حسم‌ به‌ سوالاتتون‌ درست‌ یا‌ نزدیک‌ به‌ درست‌ بوده‌ لطفا‌ درصورت‌ امکان‌ وتمایل ...

سلام 10 تا صلوات برات فرستادم 

امسال عقد میکنم؟ چه جور آدمیه؟ 

میدونم جواب دادی ولی اعلان هارو پاک کرده بودم🥲

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
سلام‌.خیر‌ ایشون‌ ادم‌ لجباز‌ وکمی‌ مغروریه‌.‌وبه‌ سمت‌ شما‌ دیگه‌‌نمیاد‌.چون‌ حس‌ میکنم‌ علت‌ قطع‌ ...

ممنونم عزیزم همچنین🙏🏻❤️

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜