2777
2789

من ازین اخلاق متنفرم ولی متاسفانه هرچند وقت یکبار خودمو با همکارم یا دوستام مقایسه میکنم 

به مدل گوشی ماشین لباس خونه سفر

این مقایسه باعث شده همسرم فکر کنه برای من کافی نیست 

ولی من دوست دارم به اونا باهم برسیم نه اینکه فکر کنه من از ازدواجم ناراضی هستم 

خواهشا از در نصیحت وارد نشید اگه راهکار بلدین بگین چون همه این حسادت و قیاس رو دارن

طبیعیه این مقایسه کردن،ولی بنظرم بایدازداشته هات لذت ببری هی بخوای سعی کنی به بقیه برسی دیگ چیزی از زندگیت نمیفهمی

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من مادیات مهم نیس همین ک خداروشکر در حد و اندازه خودمون داریم راضیم فقط عقده محبت مادرو پدری دارم همش مقایسه می کنم خیلی حس بدیه این مقایسه کردنا خودمونو نابود می کنیم 

ظاهرشو که اصلا تا حالا مقایسه نکردم این که کم توجه و کلی نگرم و اصلا تو ظاهر دیگران دقیق نمیشم البته بی‌تاثیر نبوده ولی گاهی باطن خودمو با بقیه مقایسه می‌کنم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

من اینجوری نیستم کاری هم نکردم از اول قیاس و .... نداشتم اما چیزی که به مرور متوجه شدم اینه که اصلا دقت نمیکنم کی چی داره ممکنه ساعت ها با کسی صحبت کنم یا خونش برم اما حتی یادم نمیاد چی پوشیده بود یا گوشیش چی بود یا وسیله خونش چی بود یا نبود فکر میکنم علتش توجه نکردنم هست که به صورت خدادادی از اول اینجوری بودم

مقایسه اگه ویرانگر نباشه خوبه و باعث رشد میشه

باید خودت مدیریت کنی تا به تعادل و رشد زندگیت کمک کنه

بعضی وقتا با بالاترها و بعضی وقتا با پایینتر ها باید خودتو مقایسه کنی.جایگاهشو خودت باید تشخیص بدی

و یه مورد دیگه 

نمیگم شما لزوما 

اما مثلا من از اول زندگی خیلی صرفه جویی کردم کلی خرج ها  نکردم تا به اینجایی کخ آلام هستیم رسیدیم

بعد در برابرش یکی اقوام با ما ازدواج کرده مرتب وسیله خریده انواع اقسام عمل بینی و ......مرتب تولد پرخرج برا خودش گرفته ....خوب نمیشع با من خودش  و مقایسه کنه 

من اینجوری نیستم کاری هم نکردم از اول قیاس و .... نداشتم اما چیزی که به مرور متوجه شدم اینه که اصلا ...

آفرین منم این جوری هستم این کم توجهی اذیتتون نمی‌کنه؟

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

آخه مگه مسابقه است آره پیش اومده زندگیم رو مقایسه کنم ولی نع مثل شما من یسری بیماری دارم برا همون حسرت سلامتی دیگران رو میخورم ولی چیزهایی که تو میگی تو این دور و زمونه کسی رو خوشبخت نکرده

به نظر من خوبه چون باعث میشه تلاش کنی به اونی که میخوای برسی.ولی بعضی چیزا ته نداره مثلا من یه مدت رفته بودم تو ظرفایی که فامیل دارن. که منم بخرم .ولی بعدش پشیمون شدم و به خودم گفتم هر چی آدم ظرف بخره باز هم ظرف جدیدتری هست.و اینکه اگه خونم عوض بشه ممکنه کابینت کمتری داشته باشه .برای جای ظرفهام.ولی همیشه دوس داشتم ماشین شاسی بلند داشته باشم و هر وقت یه خانوم رو میبینم که سوار شده منم آرزوشو میکنم و مطمئنم بالاخره یه روز میخرم.و اصلا اینو حسادت نمی بینم یه هدف برای آینده است که انگیزه کار و تلاش به آدم میده.