2777
2789

دیروز یه تهمت خیلی بد زد به من و مامانم گفتم اونا اومدن شاهد هم هس بیا اگه راسته بگو ترسید بیاد فقط پشت گوشی قوش میداد منکه آتیش گرفتم فقط جیغ زدم روش و گریه کردم ولرزیدم خدا خیرش نده نعمتش این بود که مامانم رفته روش حرف زده پیش کارگاه و اونجا رفتم از همه کارکنان پرسیدم گفتن مامانت نه چیزی نگفته تعجب کرده بودن چیشده فقط قرآن خوندم واز ته دلم گریه کردم الان بیش از حد میترسم روی بچم دیشب رفتم زایشگاه فقط چکم کردن نوار قلب نگرفتن

خدایاشکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت چیزیش نمیشه..ولی با این‌وضعیت روحی که داری یک بچه بدقلق و احتمالا کولیکی خواهی داشت که واقعا سرویست میکنه پس دور ادمهای سمی خط بکش.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

متوجه نشدم از حرفات چی شده اماا نگران نباش انشالله حال تو دلیت خوبه استرس به خودت وارد نکن. تو دوران حاملگی از محیط وادمای تنش زا دوری کن. صبحونه با آرامش بخور و برو بهداشت صدای قلبشو گوش کن تا آروم بشی. 

چندمین تاپیکه که میخونم و متوجه نمیشم با چشم خواب مجبور نیستید تاپیک بزنید 🙁

بخاطر لهجست 

با لهجه تایپ میکنن ادم گیج میشه درکل میگه با جاریش دعواش شده سرخاله زنک بازی حالا نگران جنینه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟