2777
2789
عنوان

اگه بچم چیزیش بشه جاریمو بدبخت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 20 پست
بخاطر لهجست  با لهجه تایپ میکنن ادم گیج میشه درکل میگه با جاریش دعواش شده سرخاله زنک بازی حالا ...

شاید ب این دلیل باشه ان شالله که بچش سلامت باشه

تو بارداری کلا آدم حساسه و زودتر ناراحت میشه و دلش میشکنه

از کل حرفت‌  فقط جیغ زدنو‌ فهمیدم‌

من نیز هم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت چیزیش نمیشه..ولی با این‌وضعیت روحی که داری یک بچه بدقلق و احتمالا کولیکی خواهی داشت که واقعا سرو ...

من خیلی ارومم اصلا باهاشون ارتباط ندارم نه میبینم و نه کاری ندارم الانم فقط دنبال ارامشم

خدایاشکرت
متوجه نشدم از حرفات چی شده اماا نگران نباش انشالله حال تو دلیت خوبه استرس به خودت وارد نکن. تو دوران ...

بهم تهمت زده با اینکه من کاری بهش ندارم و چیزی نکردم من کلا چند ماهه دورم ازش از خیلی وقت بحثمون شد واز اونوقت دور شدم الان به همه گفتم دیگه نه میخوام ببینمش و نه صداشو بشنوم خبری ازش نیارین 

خدایاشکرت
فقط فهمیم جیغ زدی و قران خوندی بچه ۱۱هفته اندازهداوبیاست 😐ولی بداخلاق میشه

تهمت بدی زده وفوش میداد در حالیکه من مظلومم وکاری نکردم شاهد هم دارم 

خدایاشکرت