2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این مدل پسرای مذهبی اگه بهشون پیشنهاد بدی فکر میکنن دم دستی هستی یه مدت کم محلیش کن میری خرید ...

الان دوماه بود نمی‌رفتم خرید کنم امروز رفتم خیلی خشک و جدی سلام کردم ولی اون نرم شده بود یکم مودیه ولی می‌دونم سری بعد ک برم ممکنه تو قیافه باشه . خیلی امتحان کردم من سلام نکنم هم اون سلام نمیکنه . بعد  منم وقتی میرم انگار ن انگار ک چیزی شده اصلا دیگه چیزی بهش نمیگم اونم همینطوره ب روی خودش نمیاره ک اصلا ما باهم صحبت کردیم و اینا انگار اتفاقی نیوفتاده. کاری نمیکنه اصلا در کل نمی‌خواد حتی دوستمم چند ماه قبل خودم فرستادم ک از طرف خودش بگه ک ازش خوشش میاد ب اونم گفته بود من اهل این چیزا نیستم 

دقیقا رفتار تو نتیجه ی عکس میده ،الان اون فکر می‌کنه بخاطر دوستی باهاش همه رو بسیج کردی ،یکی هم اشتباهی بهش زنگ بزنه فکر می‌کنه تویی ....نباید از این حرکتا میزدی ،مثلا وقتی به رفیقت میگه با تو دوسته ،رفیقت نباید می‌گفت نههه،کدوم دختر رو میگی ...اینجوری پسره فکر می‌کنه خر گیرش آوردین حالت تدافعی میگیره،اون حوصله ی این لوس بازیا و قایم باشک بازیا رو نداره و برای خودش مشخصه مشکلات و هدف های زیادی داره،بدبخت رو رفتین به صاحب کارش هم گفتین شماره شو بده ،بدبخت تصمیم گرفته سرکار نیاد چند روز تا اعصابش آروم بشه ،ولش کن ...میگی نگین ولش کن ،ولی واقعا ولش کن ،اگه توی این فاز دوستی بود حتما قبول میکرد و یه مدت بازیچه قرارت میداد بعدم بای بای ....ولی بدبخت نمیخواد وارد این داستانا بشه ،زور نیست که .....شما با این رفتارهای نپخته تصور ذهنی اونو خراب کردی ،نمیخواد بری بگی من از اونجور دخترا نیستم ،چون فایده ای نداره فقط خودتو سبک میکنی عزیزم ...بی تفاوت باش اون خودش بزار بیاد سمتت،اگه نمیاد زوری نمیشه که .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دقیقا رفتار تو نتیجه ی عکس میده ،الان اون فکر می‌کنه بخاطر دوستی باهاش همه رو بسیج کردی ،یکی هم اشتب ...

نه صاب کار قبلیش دوست مشترک اون و دوستمه به اون گفته بودیم شمارشو بده  الان اینجایی که کار می‌کنه بخاطر سربازیش نمی‌خواست بیاد اونم ک مث اینکه کنسل شده . 

دقیقا رفتار تو نتیجه ی عکس میده ،الان اون فکر می‌کنه بخاطر دوستی باهاش همه رو بسیج کردی ،یکی هم اشتب ...

من تاپیکتونو دیدم بار دارین میشه دعا کنید ما ب هم برسیم یا اون خودش بیاد سمت من 🥺

من تاپیکتونو دیدم بار دارین میشه دعا کنید ما ب هم برسیم یا اون خودش بیاد سمت من 🥺

ان شاالله خدا آدم درستی سر راهت قرار بده ،کسی که لیاقت عشقتو داشته باشه و با همه ی وجودش بخوادت و نیازی به تلاش تو نباشه ،از خدا می‌خوام هیچوقت قلبت نشکنه و ضربه ی عشقی نخوری و خوشبخت بشی و بری سر خونه زندگیت .این بهترین دعایی هست که میتونم از ته قلبم بکنم برات عزیزم...از خدا می‌خوام برات خوب بخواد.آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

احساس کردم عصبی شدین 😬 بخدا من چون خودمم تاحالا تو رابطه نبودم خب چیزی ک ب ذهنم می‌رسید و انجام می‌دادم دوستامم تائید میکردن منم قصد بدی نداشتم ک چون دیدم یکی مثل خودم سر سنگینه و پسری تو این سن مثل بعضی پسرا هول نیست خوشم اومد بعد اونم ی سری رفتار ها و نگاه ها داشت ک منم فکر کردم اونم از من خوشش میاد 

احساس کردم عصبی شدین 😬 بخدا من چون خودمم تاحالا تو رابطه نبودم خب چیزی ک ب ذهنم می‌رسید و انجام می‌ ...

اره عزیزم 😅حرص خوردم از دستت یکم ....دلت گیر کرده پیشش اونم وا نمیده ،الان با خودش فکر می‌کنه که اووووف عجب آدم خفنیه...گارد گرفته ...اگه من بودم میگفتم عجب آدم بیشعوریه جواب سلام نمی‌ده از دلم میرفت 😐😂خیلی مصمم هستی دختر ....ان شاالله به خواستت برسی و دلت شاد بشه.زندگیتو بکن اگه قسمتت باشه خدا خودش شما رو توی یه مسیر قرار میده ....اصرار نکن به بودنش ،اگه صلاحت باشه و قسمتت باشه خودش میاد سمتت

یعنی میگین دیدش نسبت ب من بد شده ؟ از دست من ناراحته ؟ 

یعنی میگین دیدش نسبت ب من بد شده ؟ از دست من ناراحته ؟ 

اره دیدش نسبت بهت بد شده متاسفانه....هر چقدرم اصرار کنی و بخوای بگی من از اون دخترا نیستم فایده نداره چون خودش باید بفهمه نه اینکه خودت بگی .....به نظرم اعصاب این چیزا رو نداره ،حوصله ی رل زدن و اینا ،اگه مثلا کسی رو دوست داشت صاف می‌گفت توی رابطه م ،ولی نمیخواد اینجوری نشون بده ،مثل اینکه وجهه ی اجتماعیش براش خیلی مهمه ،مثلا شاید میخواد بره توی سپاه بعد تحقیقات براش مهمه که نگن پسر فلانی دختربازه،یجور محافظه کار میاد برای همین وا نمیده میگه شرایطم جور نیست ...نمیخواد هم اطلاعات بده بگه به این دلیل به این دلیل ....

اره عزیزم 😅حرص خوردم از دستت یکم ....دلت گیر کرده پیشش اونم وا نمیده ،الان با خودش فکر می‌کنه که او ...

کلا ازش هیچی نپرسم ؟ چون قشنگ  ی بار با هم درست حسابی حرف نزدیم همش سوال دارم تو ذهنم  . مغازه ام نرم خرید کنم ؟ چند روز پیش بعد دوماه رفتم بعد خیلی عادی انگار ن انگار ک چیزی شده البته منم چیزی نمیگم بعد اومدم حساب کنم ی دفعه کارتم زد عدم موجودی بعد گفت میخواید ببرید بعدا میارید بعد منم ی مقدار همراهم بود اونم دادم گفتم بقیشم میارم رفتم خونه همون لحظه پول برداشتم بردم بعد نمی‌دونم چرا وسطاش یهو هنگ میشه ی نگاه ب پول کرد گفتم درسته دیگه گفت اره بعد ی لبخندی هم داشت و اینا . قبلا میرفتم می‌گفت سلام خوش اومدین و فلان الان دیگه سرد شده فقط سلام اونم ک بعضی وقتا سلام میده بعضی وقتا ام ک نه 

اره دیدش نسبت بهت بد شده متاسفانه....هر چقدرم اصرار کنی و بخوای بگی من از اون دخترا نیستم فایده ندار ...

اره دیگه خوندین بالا گفتم میخواست بره تو نظام  و اینا ولی اونم اوکی نشده فعلا فقط میگه شرایط ندارم 

کلا ازش هیچی نپرسم ؟ چون قشنگ  ی بار با هم درست حسابی حرف نزدیم همش سوال دارم تو ذهنم  . م ...

اگه نپرسی خودخوری میکنی مشخصه....هر چقدرم بگیم ولش کن نپرس نرو ،گوش نمیکنی عزیزم ،لامصب دله ،ولی اگه شکست بعدش ناراحت نشو عزیزم ،لااقل بلاتکلیف نیستی ،البته الان هم مشخصه بلاتکلیفی نیست ،پسره نمیخواد ....ولی تو نمیخوای قبول کنی و میخوای خیلی رک توی صورتت بگه حرفشو ......اوکی 

یه روز ظهر وقتی تو مغازه تنهاست و سرش خلوته برو حرفاتو بزن ،بهش بگو فقط گوش کن حرفامو بزنم و به خودم نگم کاش یبار حرف دلتو مستقیم میزدی و شرمنده ی دلم نشم ،منم دختری نیستم اینو اون رو واسطه کنم و بخوام خدای نکرده مزاحمت ایجاد کنم براتون ،ولی چون تابحال از این کارا نکردم که درخواست بدم به کسی بی تجربه بودم و از دوستم کمک خواستم و فهمیدم اشتباه کردم ولی دلم میخواد بدونم دلیلتون چیه ،ببین جوابش چیه ...مرگ یبار شیون یبار .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز