2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 73 پست
من کامل خوندم احساسات شمارو درک میکنم ولی سن 19 برای پسرا کم حساب میشه و یجورایی بچه به حساب میان و ...

اگر گفتم شرایط خودم رو بگم بخاطر اینه که فکر نکنه من واقعا آنقدر بیکارم ولی در واقع من انقد الان مشغله های درسی دارم ولی آنقدر دوسش داشتم که میخواستم براش وقت بزارم . بعد خب اصلا نگفتش ب من که شرایط ندارع من ازش پرسیدم چرا پای کسی درمیونع که میگی نه گفت نه من فقط اهل این چیزا نیستم خب منم نیستم خودش هم می‌دونه من بالاخره این همه رفت و آمد کردم بالاخره شناخته چجور آدمی هستم دلیل مخالفتش و متوجه نمیشم اینکه میگه من اهلش نیستم با اینکه من تورو نمیخوام زمین تا آسمون فرقشه من می‌خوام این و بفهمم ولی غرورم اجازه نمیده ازش بپرسم که چرا نمی‌خوای منو نمی‌خوای یا کلا 

ولش کن. نتیجه ای که دوست نداری.. سنش کمه، بیکاره، بی پوله، افکارشم که معلومه چیه

افکارش نمی‌دونم چیه ببین با دوستاش خوبه ها حتی با این دختره هم شوخی می‌کنه حرف میزنه البته این دوستم متاهله و از ما بزرگتره و درک هم میکنم خب ما همو نمی‌شناسیم محل کار هم هست خوب نیست سبک باشه اصلا از اینکه انقد سرش تو کار خودشه با ادبه خوشم اومد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرازت خوشش نیومده زیاد سمج شدی اونم دررفته بیخیال ایشالابعدی..

آخه من کاری نمی‌کردم حتی کرم هم نمیریختم خیلی عادی میرفتم خرید میکردم فقط یه بار نذری بردم و پیج فیک هم ک فکر می‌کنه دوستمه ک بهش ابراز علاقه کرده شایدم می‌دونه منم ولی در کل کاری نکردم منم خیلی سر سنگین رفتار میکنم من اگه رو داشتم ک دیگه کار ب یه سال نمی‌کشید حتی روم نمیشد تو مغازه نگاش کنم 

آخه من کاری نمی‌کردم حتی کرم هم نمیریختم خیلی عادی میرفتم خرید میکردم فقط یه بار نذری بردم و پیج فیک ...

بخاطر کاری کردنتو نمیگم کلا خوشش نیومده ازت

مثلا براخودت پیش نیومده یکی بیاد بگه بیادوس شیم نگاش کنی خوشت نیاداینجوری منظورمه

اگر گفتم شرایط خودم رو بگم بخاطر اینه که فکر نکنه من واقعا آنقدر بیکارم ولی در واقع من انقد الان مشغ ...

چیشو نمیفهمی آخه 

الان هم تو هم اون بچه اید ولی اون آقا از شما پخته تر عمل کرده 

عزیزم خیلیا هستن اینطور روابط رو نمیپسندن کلا دوس دختر نمیخواد و الان سنش هم سن ازدواج نیس که بهت فکر کنه و اینکه چون میخواد پلیس بشه دوس نداره با اینجور روابط گند بزنه به سابقه اش و آینده اش توهم بنظرم جا اینکه خودتو کوچک تر از این کنی برو دنبال درست و از فکرش دربیا

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
بچه ها من خیلی کلافه ام چیکار باید کنم دیگه نرم کلا از اونجا خرید کنم ؟ باهاش حرف نزنم ؟ تا الان ک ن ...

ننخیر اونجا نرو خرید و باهاشم حرف نزن یذره غرور داشته باشید بابا اه

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
برو یه پسر دیگه پیدا کن بیخیال این شی

آخه منم اصلا اهل رابطه نیستم یعنی بیشتر اولویت های زندگیم کارای خودم بوده و هست حالا اتفاقی از این خوشم اومد پسرای دیگه هم درخواست میدن رد میکنم

آخه منم اصلا اهل رابطه نیستم یعنی بیشتر اولویت های زندگیم کارای خودم بوده و هست حالا اتفاقی از این خ ...

ببین من شخصا هر وقت اژ یه دختر خوشم‌ بیاد تا نرم‌سراغ نفر بعدی نمی‌تونم‌بیخیالش شم 

یعنی ممکنه سه سالم به طرف فکر کنم حتی اگه نباشه و منم تنها باشم. تنها چیزی که روم جواب میده نفر بعدی هست ‌که ذهنم رو درگیر کنه.‌

واسه همین گفتم برو سراغ یکی دیگه

البته آدما با هم فرق دارن نسخه یکسان نمیشه پیچید

ببین من شخصا هر وقت اژ یه دختر خوشم‌ بیاد تا نرم‌سراغ نفر بعدی نمی‌تونم‌بیخیالش شم  یعنی ممکنه ...

خب اون روحیه پسرا هست تنوع طلبی و دختر ولی دخترا این شکلی نیستن البته نه همه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز