2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 73 پست
اره دیدش نسبت بهت بد شده متاسفانه....هر چقدرم اصرار کنی و بخوای بگی من از اون دخترا نیستم فایده ندار ...

آخه زیاد راهی هم نیست ک بخواد متوجه بشه من چطور دختری ام اون نمیدونه ک من صب تا شب تو دفتر کتابم بعد از این دوستمم نمیپرسه چون این دوستم با صاب کار قبلیش دوسته و اینکه دیگه منم ک بیرون میبینع دیگ از کی میخواد بپرسه متوجه بشه من چجوری ام بخاطر همین گفتم خودم بش بگم ک من انقد بیکار نیستم ولی میون مشغله هایی ک دارم دوسش داشتم 

اگه نپرسی خودخوری میکنی مشخصه....هر چقدرم بگیم ولش کن نپرس نرو ،گوش نمیکنی عزیزم ،لامصب دله ،ولی اگه ...

خیلی برام سخته ها بپرسم گفتنش آسونه چون خیلی استرس میگیرم بعد شرایط هم جوری هست ک ممکنه مشتری بیاد یهو می‌دونم کی می‌ره ولی تو خیابون هم نمیشه الان فک می‌کنه ک من افتادم دنبالش حالا اگه تونستم  همون مغازه میپرسم ولی خیلی برام سخته تا ی جایی غرورم اجازه نمیداد ک خودم بش مستقیم بگم ک دیگه دوستام و گذاشتم جلو ک اونم متوجه شد الآنم میدونم سبک بازیه ولی خب چیکار کنم همش میگم چرا اینجوری شد چرا اونجوری گفت ولی الان سه ماه از اون نه گفتنش میگذره من تو این س ماه خودمو کنترل کردم ک هیچی نپرسم ازش ولی همش با خودم درگیرم . نمی‌دونم ب غیر اینکه خودم باهاش حرف بزنم راهی هست ؟ چون دوست ندارم فک کنه ک چقد سبکم و ... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی برام سخته ها بپرسم گفتنش آسونه چون خیلی استرس میگیرم بعد شرایط هم جوری هست ک ممکنه مشتری بیاد ی ...

حرفاتو میشه توی برگه بنویسی بزاری رو میز و بری ،میتونی هم با یه خط دیگه بری خصوصیش و خودتو معرفی کنی و حرفاتو بزنی ......البته اینجوری ممکنه جوابی نده باز ،و باز هم تو درگیر میمونی .....باید رودر رو حرفاتو یه جوری بزنی دیگه ،مشتری اومد منتظر بمونی یا بگی میتونم شمارتون رو داشته باشم ،مزاحمتون نمیشم ولی حرف واجبی دارم ....واقعا خیلی حس بدیه ها.....یه عمر پسر دنبال دختر بود ،الان یجوریه😅😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حرفاتو میشه توی برگه بنویسی بزاری رو میز و بری ،میتونی هم با یه خط دیگه بری خصوصیش و خودتو معرفی کنی ...

پیج اینستاشو دارم یعنی قفله ولی میشه بش پیام داد ولی تو پیام فک نمیکنم چیزی بگه  . پیام بدم ؟ شمارشو عمرااا نمی‌ده 

[QUOTE=340255191] پیج اینستاشو دارم یعنی قفله ولی میشه بش پیام داد ولی تو پیام فک نمیکنم چیزی بگه  . پیام 

خب اگه بری اینستا پیام بدی  و باز چیزی نگه سوال های ذهنت رفع نمیشن که ،چه فایده ای داره؟

تو جواب قاطع میخوای ،نه گفتن برات فایده نداره ،باید صاف تو چشمات نگاه کنه و تو دلیلشو ازش بپرسی ...باید توی منگنه بزاریش،برو مغازه ش.رودر رو بپرس....فوقش قلبت می‌شکنه ولی لااقل میفهمی نباید بهش دل ببندی ....اگه جوابی داد بهت و گفت الان فرصت مناسبی نیست ان شاالله تا چندسال آینده ،اینجوری میتونی امیدوار باشی ،بازم صدردرصد نیست که بخواد بیاد سمتت،امید به خدا ببین چی میشه دیگه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حالا ی سوال شما چند سالتونه ؟ 

۳۷

اینستا مامان باباشم پیدا کردم 🤣 

خیلی پیگیری 😐

ولی در کل زشته که برم ازش بپرسم اره ؟ 

من که میگم نپرس،باز رفتیم سر خونه ی اول 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو روووووحت دختررررر.....صدای شوهرم در اومد ،خدا خفت نکنه

من که میگم نپرس،باز رفتیم سر خونه ی اول 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو روووووحت دختررررر.....ص ...

😂😂😂ای بابا ب همسرتون بگید بیاد بره با این پسره صحبت کنه گیجمون کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز