2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 177 پست
سلام مرسی تو چطوری دخترم سرما خورده همش سرفه میکنه نوزدهمم میخوام ببرمش بیمارسان

وای چرا اخه 😭

منم سرما خوردم بدجور تو برف و بارون زمستون مریض نشدم اونوقت تو بهار سرما خوردم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

آره میترسن میپرن😂 اولویت ما قد و اخلاق 

اره دیگه داریم میترسونیمشون 😂😂 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااای یعنی خیلیییی رو مخم بودااااااا میگفت خیلییی جاها خواستگاری رفته بود  با اون قد و هی ...

😂😂😂😂😂

اصلا نمیشه کنار اومد با این اخلاق شون

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
ممنونم عزیزم ب همچنین گلم اره وقعا...کلا ادم دروغگویی بود اخرش فهمیدم اینو  خداروشکر گول موقع ...

قربونت قشنگم💖

خدا رو شکر واقعا 

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
اره دیگه داریم میترسونیمشون 😂😂 

پسرا اصلا نترسین ما چیز زیادی نمی‌خوایم 😂😂

پسرا اصلا نترسین ما چیز زیادی نمی‌خوایم 😂😂

کلا مرد باید شجاع باشه 😁😅

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

😂😂😂😂😂 اصلا نمیشه کنار اومد با این اخلاق شون

دلیت اکانت زده بود تلگرام شو که من برم سراغش   وقتی نرفتم بعد مدتی خودش اومد با کلی دروغ تابلوووووو   

بعد میگفت نگفتی من مردم یا زنذه ام سراغمو نگرفتی.....  

خدایا منو ببخش خیلیییی سوژه بود    فکر کن من هنوز ندیدمش انتظار داشت نگرانش بشم ی دزصد نگفته بود دلیت زدن من الان وسط چت بی احترامیه...

کلا مرد باید شجاع باشه 😁😅

موافقم 😂😂

دلیت اکانت زده بود تلگرام شو که من برم سراغش     وقتی نرفتم بعد مدتی خودش اومد با کلی در ...

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

خداایا😂سم بوده کلا

حالا شما حق داری 😂😂

😂😂😂😂😂

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

از اول این لامصب مهم بود مهمتر شده 😂

باور کن قبلا انقد مهم نبوده الان از قد و قیافه سبقت میگیره 😂

باور کن قبلا انقد مهم نبوده الان از قد و قیافه سبقت میگیره 😂

دقیقا 🤣🤣

از همه چی سبقت گرفته 😕

کاربر آقا 🙋             هیچ....