2777
2789

باید بگم الان بمن بگین بچه چجوری باشه ک حرص غذا رو نزنه

من پسرمو از هر لحاظی تامین میکنم تا الان ک یکسال نیمشه هر نوع میوه غذا نوشیدنی رو دادم بهش

هشت ماهش بود بهش آبگوشت چلو گوشت آب شو می‌کشیدم نون خورد میکردم میدادم میخورد

منم متنفرم از بچه ای ک حرص غذا بزنه

خواهر شوهرم بچهاش یکیشون ۱۳ یکیشون ۹ یکیشون ۶ سالشونه

با اینکه خواهر شوهرم براشون از شکم هیچی کم نداشته بازم میان خونه ی ما سر خوراکی با پسرم دعوا میکنن

از بزرگ تا کوچیک شون چشاشون گشنه اس

نمیدونم چیکار کنم پسر من اینجوری نشه

لطفاً راهنمایی کنید

ی سری چیزا ذاتیه

چند تا بچه زیر دست یک پدر و مادر تو یک خونه و با یک امکانات بزرگ میشن

همشووون چشم و دل سیر جز یکیشون

من نمیدونم همه شون ب ی شیوه تربیت شدن این همه تفاوت برای چیه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم تا یه سنی این طوری هستن بعدا درست میشن

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

مشکل از بچه نیست طبیعیه بچه بیشتر از حد معمول چیزی بخواد!مشکل اصلی تو اون تاپیک بزرگترایی بودن که فکر میکردن هر چی میزبان میاره همه ش واسه اوناست و باید تهشو دربیارن!!!با واژه ای به اسم احترام و تعارف اشنا نبودن گویا!

فامیلای ما که بچه دارن وقتی پذیرایی میکنیم خودشون میگن لطفا رو میز چیزی نذارین بچه به هم میریزه یا شیرینی وشکلات زیاد میخوره واسش خوب نیست!بچه هم میدونه همون که تو پیشدستی گذاشتن رو باید بخوره

بچه ذاتش باید درست باشه تو اینجور چیزا. برادر سوهرم ی پسر ده ساله داره شایدباورت نشه روزی چنباره میره سوپری خوراکی میخره ولی باز یجاهایی دله بازی درمیاره برادرشوهرمم آی حرص میخوره😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من پسرم یکسال نیمشه هنوز خیلی چیزا متوجه نمیشه کی باید بهش بگم ک‌ بفهمه؟

از همین الانم تذکر بدی متوجه میشه! نگه ندار چن سالگی بگی ک دیگ دیر بشه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭