2777
2789
عنوان

درد دل دارم...

592 بازدید | 36 پست

حالم بده. با مامانم مشکل داریم. باهاش بحث کردم بعدم نرفتم خونشون حالا خواهرم میخواسته بیاد خونم نذاشته. گفته انقدر نمیریم تا ما رو یادش بره فقط شوهر برا ادم میمونه!

خب من ادمی ام که طرف شوهرم هستم  اولویتم اونه همیشه. 

خسته شدم ازشون. امروزم بابام اومده بود اینجا اونم طرف مامانمو میگیره

بهم میگن تو سازگاری هرچی شوهرت بگه همونه و زوره به تو. میگن خونواده شوهرم رو سرم سوارن. تفکراتشون رفتازشون هیچ چیزیشون رو نمیتونم قبول کنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نمیخوام حرف حرف اونا باشه تو زندگیم. دوس دارم راحت و اروم و بی تنش زندگی کنم. بابا مگه دوس داشتن شوهر جرمه؟ مگه اینکه باهاش جلو خونوادم دعوا ندارم جرمه؟

بابام میگه بیاید با مامانت رو در رو حرف بزنید

میگم بابا من حوصله ندارم بیام بعد اون باز حرف پنج سال و ده سال پیش رو بیاره وسط من اعصاب ندارم

میگه تحمل کن هرچیزی گفت هیچی نگو. 

خب تحمل کردم که الان کارد به استخونم رسیده دیگه اه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه. شوهرم سوار نیست. با هم تصمیم میگیریم و اجرا میکنیم. من توی جمع تابعم. یهو برنمیگردم وسط جمع با شوهرم بحث کنم. کلا شخصیت جنگ طلبی نداره که برای هرچیزی بحث و دعوا درست کنم اما مامانم خلق و خوی جنگی داره. برا همین میگه تو خاک بر س ری  

توبخاطرشوهرت نباید مادرتوناراحت کنی درسته شوهرهمدم آدمه وفقط اون واسه آدم میمونه ولی نبایدمادرتوبزاری کنار اصلا نبایداجازه بدی شوهرت بفهمه بامادرت یاخانوادت مشکل داری آخرسرواسه خودت سرکوفت میشه مادرتوناراحت نکن تواین دنیاهیچ کس مثل مادرپیدانمیشه

مامانم با همه مشکل داره. از اینکه من با شوهرم و خونوادش خوبم بدش میاد . با این مسئله مشکل داره. فکر میکنه اونا تو زندگیمون دخالت دارن تا حالا چند بار باهاشون دعوا کرده اما هر بار مادرشوهرم بزرگواری کرده. 

انقد اعصابم خورده که نگو

گفتم یه مدت نرم بلکه دلش تنگ بشه برا بچه ام حداقل. دیدم نخیر اصلا انگار دل نداره

دوست داشتن شوهر جرم نيست ولي رفتار بي منطق رو اسمش رو عشق نهادن جرمه! اينهمه جلوي شوهرت كوتاه ميايي با مادرت رفتارت اينطوريه?انصاف نيست 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
توبخاطرشوهرت نباید مادرتوناراحت کنی درسته شوهرهمدم آدمه وفقط اون واسه آدم میمونه ولی نبایدمادرتوبزار ...

عزیزم مادرم خودش مشکل درست کرده با همه. با شوهرم انقدر بحث داشته که شوهرم خودش میشناسدش.

یه جورایی ابروم جلو خونواده شوهرم و شوهرم رفته. مادر باید پشت و همراه دخترش باشه نه مایه سرافکندگیش که

شاید کسی از شوهرت چیزی بهشون گفته. شوهر خواهر منم یه سری حرف مفت زده الان از چشم همه افتاده اما زنش خبر نداره بهش نگفتیم که به زندگیشون لطمه نخوره شاید در مورد شما هم مورد مشابهی پیش اومده

به زندگی ام وان یکاد اویزان کرده ام ،شاید در این حوالی چشم کسی تنگ باشد
دوست داشتن شوهر جرم نيست ولي رفتار بي منطق رو اسمش رو عشق نهادن جرمه! اينهمه جلوي شوهرت كوتاه ميايي ...

بخاطر اینکه شوهرم حق داره. نمیتونم بخاطر مامانم زندگیم رو که قراره ادامه دار باشه خراب بکنم که. بعدشم من از اول عشق شوهر بودم. دوس داشتم شوهر کنم بزنم بیرون از اون خونه