2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم دخترمن جوریه که اگه کادو خوب نبریم بچمون نمره نخواهد گرفت پس همگی محبوریم کادوخوب ببریم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
معلم دخترمن جوریه که اگه کادو خوب نبریم بچمون نمره نخواهد گرفت پس همگی محبوریم کادوخوب ببریم

همه ی معلما اینجوری نیستن. 

خودم یه معلم دارم از اول سال خیلی داره زحمت می کشه، از این اخلاقا هم نداره ولی خدایی باید یه هدیه ای برای قدردانی هر چند کوچیک بهش داد... 

وا! غلط میکنه مگه زوره

اره برا ما که زور شده علاوه براون مجبوریم بچمونو ببریم خونش کلاس خصوصی وبرایه ساعت و نیم ۵۰۰تومن بدیم بهش  

چون سوالای سختی تو امتخانا میده و تو کلاس خصوصی سوالای امتحانی رو باهاشون کار میکنه و هر کس نرفته باشه قطعا تمیتونه حل کنه سوالارو و نمرش میشه قابل قبول

ما که راضی نیستیم خدا هم ازش راضی نباشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره برا ما که زور شده علاوه براون مجبوریم بچمونو ببریم خونش کلاس خصوصی وبرایه ساعت و نیم ۵۰۰تومن بدی ...

ای وای از این معلما ماهم داشتیم میومدن سوالای ریاضی رو خارج از کتاب و به صورت پیشرفته میدادن مجبور بودیم بریم کلاس تقویتی کلی هم ادم جذب می‌کرد اینطوری 

علاوه بر این با این کارش خیلی استرس میداد بهمون 

خدا ازشون نگذره که حقوق کمشون رو از مردم جبران میکنن