mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 550 عنوان پول تو جیبی 113 بازدید | 20 پست خانوما من پول تو جیبیمو خرج خونه میکنم مثلا لیوانی پتو یی وای خدا همه رو قسط میدم برا وسیله خونه بنظرتون کار بدیه؟ اصلا برا خودم پول نمیمونه میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم امروز | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 550 اره😂پس خودت چیییی وسایل شخصی مثل لباس مام ارایشگاه و اینا چیی اخه شوهرم بفکر اینا نیس یکی بیاد خونمون اینا نباشه خجالتش با منه میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم
_____darya____ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3084 اره😂پس خودت چیییی وسایل شخصی مثل لباس مام ارایشگاه و اینا چیی
eli_s1400 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5971 مگه چه قدر خونه خرید وسایل لازم داره؟! دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙
mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 550 مگه چه قدر خونه خرید وسایل لازم داره؟! والا هروز یچیز میبینم کمه مثلا الان میگم راه پله پر کفشه جا کفشی خوبه بخرم ازین فلزیا بعد میگم بدرک بخدا دیوونه شدم میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3391 دخترخونه هستی؟! لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
_____darya____ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3084 اخه شوهرم بفکر اینا نیس یکی بیاد خونمون اینا نباشه خجالتش با منه بنظرم اینایی ک گفتم واجب تر از پتو و لیوانهبازم خودت میدونی سیسیی
ایتالیانووو عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 494 برای خودت لوازم ارایشی، لباس،تاپ،ابرسان بالم لب روتین پوستی چی؟ ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم | کوچاری بمیر دیگه! :esme
shima3062 عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 7404 چقدر پولداری کا با پول تو جیبی اینهمه کار میکنی👌خدا بیشترش کنه هر جور راحتی اینجا یکی از شوهرش دلگیره میگه نه یکی خوشحاله میگه آره هر جور خودت میدونی زندگی خودته به خاطر حرف بقیه عوضش نکن موفق باشی🤲 من و پسرم و همسرم 👨👩👦
mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 550 آره معلومه که کارت خوب نیست باید جلو خودم بگیرم این خونه نو میشه من پیرررررر میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم
mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 550 چقدر پولداری کا با پول تو جیبی اینهمه کار میکنی👌خدا بیشترش کنه هر جور راحتی اینجا یکی از شوهرش دلگی ... ببسن من سه تومت ماهانه میگیرم از شوهرم در خونمون قسطی وسیله میگیرم همه رو هم میدم میرهههههخ میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم