2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

113 بازدید | 20 پست

خانوما من پول تو جیبیمو خرج خونه میکنم مثلا لیوانی پتو یی وای خدا همه رو قسط میدم برا وسیله خونه

بنظرتون کار بدیه؟ اصلا برا خودم پول نمیمونه

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره😂پس خودت چیییی وسایل شخصی مثل لباس مام ارایشگاه و اینا چیی

اخه شوهرم بفکر اینا نیس یکی بیاد خونمون اینا نباشه خجالتش با منه

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
مگه چه قدر خونه خرید وسایل لازم داره؟!

والا هروز یچیز میبینم کمه مثلا الان میگم راه پله پر کفشه جا کفشی خوبه بخرم ازین فلزیا بعد میگم بدرک بخدا دیوونه شدم

دخترخونه هستی؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

چقدر پولداری کا با پول تو جیبی اینهمه کار میکنی👌خدا بیشترش کنه هر جور راحتی اینجا یکی از شوهرش دلگیره میگه نه یکی خوشحاله میگه آره هر جور خودت میدونی زندگی خودته به خاطر حرف بقیه عوضش نکن موفق باشی🤲

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

آره معلومه که کارت خوب نیست

باید جلو خودم بگیرم این خونه نو میشه من پیرررررر

چقدر پولداری کا با پول تو جیبی اینهمه کار میکنی👌خدا بیشترش کنه هر جور راحتی اینجا یکی از شوهرش دلگی ...

ببسن من سه تومت ماهانه میگیرم از شوهرم در خونمون قسطی وسیله میگیرم همه رو هم میدم میرهههههخ