2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
والا هروز یچیز میبینم کمه مثلا الان میگم راه پله پر کفشه جا کفشی خوبه بخرم ازین فلزیا بعد میگم بدرک ...

کفشابی ک استفاده نمیشنو بزار داخل کمد یا انباری اینجوری جا کفشیت پر نمیشه از همون چیزایی ک داری استفاده کن و جابجاشون کن واسه خودت خرج کن به وسیله باشه ک هر دفعه باید کلی هزینه کرد اخرسر ماه بعد ی چیز دیگه میبینی ول کن

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باید جلو خودم بگیرم این خونه نو میشه من پیرررررر

وسایل خونه به عهده شوهرته نه خودت

جمع کن برای خودت پشتوانه مالی داشته باش

تو روزای سخت پولته که به دادت میرسه نه حتی پدرومادر نه خواهر برادر

جاهایی هست که روت نمیشه حتی به اینا هم بگی پول نیاز داری

برای خودت لوازم ارایشی، لباس،تاپ،ابرسان بالم لب روتین پوستی چی؟

اره میگیرم اما نه هر ماه اما الان ابروهام میکرو میهاد پول ندارم برم

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
ببسن من سه تومت ماهانه میگیرم از شوهرم در خونمون قسطی وسیله میگیرم همه رو هم میدم میرهههههخ

فدای سرت خودت خوشحالی داری لذت وسیله را میبری پس حله منم پولم را خرج چیزهایی که دوست دارم میکنم چون یکبار میخوام زندگی کنم و نمیتونم پس انداز کنم و لنگ یه وسیله هم باشم ولی خرج الکی نکن که تهش نمونه برات

من و پسرم و همسرم 👨👩👦