2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
برای منم خیلی سخت بود وقتی با ذوق رفتم نگاه کردم به برگه آزمایش 🥲تمام بدنم یخ کرده بود ولی منفی بود ...

هعی خواهر دیگه امیدی ندارم خیلی سخت داره بهم میگذره خسته شدم واقعاً 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشالله به زودی آزمایش مثبت میزاری .منم تگ کن باشه 

ان شاالله 

برام دعا کنین خیلی منتظرم هم من هم شوهرم 

اونم بنده خدا خیلی ناراحته ولی میدونین که مردا زیاد نشون نمیدن😓اما زناشون که متوجه میشن 

هعی خواهر دیگه امیدی ندارم خیلی سخت داره بهم میگذره خسته شدم واقعاً 

این حرفو نزن ما خدا رو داریم 🥲

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پس قرص بخورم عادت بشم دیگه

نه چیزی نخور فقط منتظر بمون تا بشی 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز