2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

175 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من سه تا بیبی چک زدم الان روز چهارم یا پنجمه که از موعدم گذشته هر سه تاش زیر 5 دقیقه سریع هاله خیلی کمرنگ انداخت 

البته بگم بازم من سقط داشتم چهار ماه پیش دی ماه سال پیش سقط کردم سقطمم بی مورد بود از نظر دکتر سقط فراموش شده بود بعد اون سیکلم 22 روزه مرتب سه ماهه 22 روزست این ماه عقب افتاده آزمایش دادم عددش منو به شک انداخته حالا کساییه که دوست دارن نظرشون رو بگن🥲خیلی مطمئن بودم که حاملم😓 ممکنه بیشتر بشه عددش؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🥲غم انگیز ترین حس دنیاست 🥲وقتی فکر میکنی حامله ای و با آزمایش منفی روبرو میشی 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
امکانش هست بیشتر بشه ؟ آخه من از هر کسی دیدم منفیه ۱ یا زیر ۱ بوده 

عدد نزده محدوده چند تا چند باید باشه ؟

زیر ۱۰ منفی فکر کنم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دقیقا 🙂 اونم برای منی که منتظرم بشم چون بچه ندارم و اولی سقط شد😓

برای منم خیلی سخت بود وقتی با ذوق رفتم نگاه کردم به برگه آزمایش 🥲تمام بدنم یخ کرده بود ولی منفی بود

خدابزرگه نوبت دل ما هم میرسه عزیزم😊

چرا زده بود زیر 5 منفی 

خب پس منفیه دیگه 

بهش فکر نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز