2777
2789
عنوان

حق با منه یا اون؟

604 بازدید | 36 پست

خودش منو میبره تو جمع دوستاش بعد میاد میگه چرا انقدر گرم میگیری باهاشون خوب پس چیکار کنم من یا چرا فلانی اومد کنار تو نشست یا اون چرا اینطوری کرد یکی نیست بهش بگه اینا دوستای توان خب به من چه

الان باهم قهر کرده چون بعدازظهر که با دوستاش بیرون بودیم یکیشون گفت ایدی اینستاگرامت رو بده منم ایدیم رو دادم بهش برخورده من کار اشتباهی کردم ؟ 

زیادی با همه گرم نگیر حد تعادل  رو نگه دار

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی جمع دوستاش زیاد گرم نگیر عزیزم مردا غیرتی میشن خب حق داشته درسته تورو میبره بینشون ولی دلیل نمیشه باهاشون گرم بگیری

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂