2777
2789
عنوان

میگه عاشقتم ولی...

277 بازدید | 26 پست

آقا قضیه از این قراره که با یه پسری تو اینستا آشنا شدم و بعدش فهمیدم که همسایه مونه یعنی دو خیابون پایینتر از خونه مون

بعدش منم به عنوان یه دوست خیییلی معمولی باهاش حرف میزدم یعنی مثلا استوری میذاشت ریپلای میکردم یا اون کامنت میذاشت و ریپلای میکرد خلاصه که اینجوری بود

چون خونه مون نزدیک بود باهم رفتیم تو پارک نزدیک خونه مون و اونجا یکم حرف زدیم اما درباره چیزای معمولی

بعدش کم کم دیگه صمیمی تر شدیم و اون درباره خودش گفت و منم درباره خودم

یه روزی تو چت بهم گفت من عاشقت شدم ، منم همینجوری هنگ کرده بودم و نمیدونستم چی بگم آخه خییلی معمولی بودیم باهم .

بعد ازش پرسیدم جدی میگی و اینا اونم قسم مادرشو خورد که راست میگه

اما با اینکه میگه عاشقتم ولی یه کارایی میکنه که اصلا خوشم نمیاد حتی بهش هم گفتم مثلا خوشم نمیاد که یکی هییییی بگه عکس بفرست یا مثلا خییلی میخواد همه چی دربارم بدونه و اینم بگم که من خیلی چیزی درمورد خودم بهش نگفتم فقط در حد آشنایی ولی این ازم میخواد همه چی بهش بگم مثلا میگه بیا حرف بزنیم منم میگم نمیتونم کار دارم و همش میگه چیکار داری و کجا میری

ولی در صورتی که خودش چیزایی که ازش میپرسمو جواب سر بالا میده و یا از زیرش در میره ولی خب منم زرنگم و به روش میارم که جواب سوالامو نمیده و البته اینم بگم که من مثل خودش سوالات شخصی نمیپرسم 

حالا اینارو بذاریم کنار همش میگه عاشقتم و اینا، در صورتی که من هییچ حسی بهش ندارم و به عنوان همسایه و دوست معمولی باهاش حرف میزنم و میرم پارک و اینم بگم که من هنوز بچم و عشق و عاشقی سرم نمیشه و با این پسره هم بخدا فقط عین یه دوست معمولی حرف میزنم و خیلی هم صمیمی نیستم باهاش اما خودش خیلی آویزونه و همش میخواد خودشو بهم بچسبونه و خییلی احساس صمیمیت میکنه.

آخه شما بگین من با این چیکار کنم که انقدر کارایی نکنه که خوشم نمیاد و واقعا هم کارای خوبی نمیکنه اگه کس دیگه ای جای من باشه و بدش میاد و اینکه انقدر آویزونه نمیدونم بخدا چیکار کنم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

آخه من میگم اگه واقعا عاشق کسی باشی کاری میکنی که اذیت بشه؟؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول شما باید بدونید ایشون که عکس میخواد هدف ونیتش چیز دیگست وخبری ازعشق نیست که اگر بود کلا عکس نمیخواست بعدآشنایی در مبارکتون رو میزد دوم اینکه براتون درد سرمیشه اگه ادامه بدید ازماگفتن 

نرو باهاش بیرون دکمشو بزن

بخدا فقط دوسه بار باهاش رفتم بیرون که اونم دوبارش خواهرم باهام بوده یعنی به عنوان همسایه رفتیم بیرون

جدا شو ازش

من اصلا رابطه ندارم که بخوام جدا بشم فقط در حد یه دوست معمولی ولی خودش فکر میکنه که مثلا دوست دخترشم و خییلی آویزونه

بخدا فقط دوسه بار باهاش رفتم بیرون که اونم دوبارش خواهرم باهام بوده یعنی به عنوان همسایه رفتیم بیرون

اک نمیخایش دکمشو بزن ک الکی وقت خودتونو هدر ندید . دوست معمولی چیه دیگ

بلدی قطع رابطه کنی ؟ طرف داره زر میزنه تو هم هی داری کنار میایی دیدی می‌ره رو اعصابت بلاکش کن و تمام

اتفاقا من آدمی هستم که اگه کسی اذیتم کنه کوتاه نمیام و حقمو میگیرم  و آدم رکی هستم ولی میگم که اگه یهویی با عصبانیت بهش بپرم ممکنه که ناراحت بشه و واسه خودم بد بشه

آخه با اینکه زیاد دوسش ندارم ولی خب نمیخوامم با حرفام برنجونمش

فقط بگین که چجوری بهش بفهمونم که مزاحمه

اول شما باید بدونید ایشون که عکس میخواد هدف ونیتش چیز دیگست وخبری ازعشق نیست که اگر بود کلا عکس نمیخ ...

ممنونم از نظرتون

ولی من اصلا در سنی نیستم که بخواد در خونه مونه بزنه و اگه اینکارو کنه قلم پاشو خواهرهام و دوست پسرای خواهرم خورد میکنن😂😂

ولی خب دارم میگم که یعنی چجوری بهش بفهمونم که آویزونه

چند سالتونه؟

۱۵ عزیزم

اک نمیخایش دکمشو بزن ک الکی وقت خودتونو هدر ندید . دوست معمولی چیه دیگ

باشه عزیزم ممنونم

خب دوست معمولی دیگه