بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو شهر ما دکتر سونوگرافی که خانم باشه خیلییی کمه. یکیش هست که کارش خوبه ولی خیلیییی شلوغه. از خونۀ ما هم نسبتا دوره، جاییم هست که نمیشه ماشین پارک کرد. نامردها تلفن برنمیدارن. باید حضوری بری خدمتشون وقت بدن.
گلم این مواقع باید با زبون خوش بری جلو حالا هم رفتی شکایت شو حسابی کن به دکتر تا گوش مالیش بده
آره اصلا طاقت ندارم تا سر ماه صبر کنم موبایل دکتر رو گیر بیارم حتما میگم چه تحفه ای رو اونجا گذاشته مثلا ما بارداریم باید هوامونو داشته باشن بدتر عصبانیمون میکنن
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
واقعا همین طوره اسی جان متاسفانه اکثریتشون شعور صفر
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بخدا ۳ ماهه بود وقت داده بود همش امروز فردا میکرد آخرشم خودم دوباره زنگ زدم بزور وقت داد رفتم پیش دکتره برگشت با تعجب گفت اینهمه مدت با دوتا دندون خراب چجور غذا میخوردی؟؟؟؟گفتم والا من خیلی وقته نوبت گرفتم