2777
2789
عنوان

منشی های عقده ای فکر میکنن دکترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 102 پست
خود دکتر گفته عکس آزمایش و سونوتو از واتساپ بفرست برای منشی که برات تفسیر کنم چون راهت دوره حضوری نی ...

اینا آرزوشون بوده دکتر بشن نتونستن ژستش گرفتن 😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود دکتر گفته عکس آزمایش و سونوتو از واتساپ بفرست برای منشی که برات تفسیر کنم چون راهت دوره حضوری نی ...

گلم این مواقع باید با زبون خوش بری جلو حالا هم رفتی شکایت شو حسابی کن به دکتر تا گوش مالیش بده

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
بگو گمشو بابا

خیلی عصبانی ام زنگ زدم شوهرم شماره موبایل دکتر رو بهم بده قشنگ منشیشو قهوه ای کنم هنوز جواب نداده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واااای آره.

تو شهر ما دکتر سونوگرافی که خانم باشه خیلییی کمه. یکیش هست که کارش خوبه ولی خیلیییی شلوغه. از خونۀ ما هم نسبتا دوره، جاییم هست که نمیشه ماشین پارک کرد. نامردها تلفن برنمی‌دارن. باید حضوری بری خدمتشون وقت بدن.

نمی‌دونم چرا!

من توی ای چندسال فقط بامنشی یه دکتربه مشکل برخوردم 

جاهایی که میریم دکتر،منشیاشون خیلی مهربون وخاکی هستن .خودشونودست بالانمیگیرن 

واقعاخداخیربده به اینطورمنشیایی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گلم این مواقع باید با زبون خوش بری جلو حالا هم رفتی شکایت شو حسابی کن به دکتر تا گوش مالیش بده

آره اصلا طاقت ندارم تا سر ماه صبر کنم موبایل دکتر رو گیر بیارم حتما میگم چه تحفه ای رو اونجا گذاشته مثلا ما بارداریم باید هوامونو داشته باشن بدتر عصبانیمون میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم منشی ام و همین الان تو مطب نشستم ولی واقعا حس نمیکنم دکترم😂

خیلی کمه مثل شما

واااای آره. تو شهر ما دکتر سونوگرافی که خانم باشه خیلییی کمه. یکیش هست که کارش خوبه ولی خیلیییی شلو ...

سونوگرافی همینه .چون نوبت الکی نبایدبدن .بایدحضوری بریدکه نوبتتون قطعی بشه وبیعانه پرداخت کنید 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

واقعا همین طوره اسی جان متاسفانه اکثریتشون شعور صفر 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

من یه دندونپزشکی میرم منشیاش همینن 

بخدا ۳ ماهه بود وقت داده بود همش امروز فردا می‌کرد آخرشم خودم دوباره زنگ زدم بزور وقت داد رفتم پیش دکتره برگشت  با تعجب گفت اینهمه مدت با دوتا دندون خراب چجور غذا میخوردی؟؟؟؟گفتم والا من خیلی وقته نوبت گرفتم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
واااای آره. تو شهر ما دکتر سونوگرافی که خانم باشه خیلییی کمه. یکیش هست که کارش خوبه ولی خیلیییی شلو ...

از بس کمبود دارن عتیقه ها